INSTAGRAM/@NEYMAR
Otkrili spol

Neymar i djevojka Bruna iznenadili objavom: ‘Dođi uskoro, veselimo ti se‘

"Sanjamo tvoj život, planiramo tvoj dolazak i saznanje da ćeš upotpuniti našu ljubav čine naše dane mnogo sretnijima", objavio je nogometaš i tako obavijestio obožavatelje o prinovi.

"Sanjamo tvoj život, planiramo tvoj dolazak i saznanje da ćeš upotpuniti našu ljubav čine naše dane mnogo sretnijima", objavio je nogometaš i tako obavijestio obožavatelje o prinovi.

Vijesti o prinove dolaze iz doma brazilskog nogometaša Neymara i njegove djevojke Brune Biancardi - par je na društvenim mrežama objavio da očekuju svoje prvo dijete.

"Sanjamo tvoj život, planiramo tvoj dolazak i saznanje da ćeš upotpuniti našu ljubav čine naše dane mnogo sretnijima. Dolaziš u prekrasnu obitelj, s bratom, bakom i djedom, ujacima i tetama koji te već jako vole! Dođi uskoro sine, veselimo ti se!", napisao je ispod fotografije s djevojkom te nadodao "Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh; prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih" (Jeremija 1,5)".

Obožavatelji su im čestitali u komentarima, a neki su, nakon što su uočili srebrni prsten na njezinoj ruci, zaključili da se par i zaručio. Neymar i Bruna zajedno su od 2021. godine, a početkom 2022. objavili su svoju vezu. Nakon što su prekinuli u kolovozu, ipak su obnovili svoju vezu.

Inače, Bruna je marketinška menadžerica i ljubiteljica mode pa je česti gost na Tjednima mode. na društvenim mrežama je dijelila trenutke s revija u Parizu i Milanu. Na fotografijama koje su objavili, Neymar nosi gips na nozi i ozlijeđen je već dva mjeseca - gležanj je ozlijedio na utakmici protiv Bayerna u osmini finala Lige prvaka. Nogometaš kluba PSG već ima dijete, 12-godišnjeg sina Davia Luccu kojeg je s 19 godina dobio s bivšom djevojkom Carolinom Dantas.

Linker
28. travanj 2024 21:12