IZLET U DISNEYLAND

Nezaboravno iskustvo: Bračni par Rakitić podijelio idilične trenutke s obiteljskog putovanja

Supružnici su razveselili kćeri Altheu i Adaru posjetom popularnom tematskom parku, a uz romantične fotografije večernje šetnje razmijenili su ljubavne poruke.

Naš bivši nogometni reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga, Španjolka Raquel Mauri, odlučili su obradovati svoje kćeri Altheu i Adaru bajkovitim putovanjem u pariški Disneyland. Idilične trenutke iz popularnog tematskog parka par je podijelio na društvenim mrežama, otkrivši kako je za njihovu četveročlanu obitelj ovaj posjet bio nezaboravno iskustvo.

"Smijeh ne poznaje vrijeme, mašta ne poznaje godine, a snovi su vječni", poručila je Raquel uz niz fotografija na kojima djevojčice uživaju u druženju s animatorima odjevenim u njihove omiljene likove iz crtanih filmova. Supružnici su objavili i nekoliko romantičnih fotografija iz večernje šetnje, uz kratak opis - "magija".

"Zauvijek zajedno, ljubavi moja", poručio je nogometaš svojoj odabranici ispod objave, a Raquel mu je uzvratila izjavom ljubavi. Inače, par će uskoro proslaviti desetu godišnjicu braka, a njihov se prvi susret se dogodio 2011. godine u Raquelinoj rodnoj Sevilli, kad je popularni Raketa potpisao svoj prvi ugovor s tamošnjim španjolskim klubom. Mauri, tada konobarica u hotelu, odmah mu je zapela za oko, no trebalo mu je čak sedam mjeseci da je nagovori da izađe s njim na spoj. Njegova upornost naposljetku se isplatila, jer unatoč jezičnoj barijeri među njima se rodila prava ljubav, te su nakon dvije godine veze stali pred oltar.

Linker
21. travanj 2024 23:56