Upss!

Ni bizarna nezgoda na crvenom tepihu Oliviji Wilde nije pokvarila sjajan ‘sirena‘ look

Glumica i redateljica u dva dana je isfurala dva odlična looka, no jedan bi skoro bio uništen da nije brzo reagirala.

Nezgode se događaju i holivudskim zvijezdama poput Olivie Wilde. Glumica i redateljica umalo je nastradala na crvenom tepihu 70. Filmskog festivala u San Sebastijanu gdje je promovirala svoj film "Don‘t Worry, Darling".

Malo je nedostajalo da postane ‘žrtva‘ vlastitih štikli: isprva se mislilo da se saplela o šlep svoje tikriznomodre haljine sirena kroja. Međutim, pokazalo se da joj se štikla zalijepila o nečiju odbačenu žvakaču na ulazu u kazalište.

image

Umalo se spotaknula kao sirena na suhom.

JACK ABUIN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

U pomoć joj je priskočila žena iz festivalskog ‘backupa‘. Odlijepila je štiklu zahvalnoj zvijezdi i premijera dugo iščekivanog filma u kazalištu "Victoria Eugenia" mogla se nastaviti, piše Daily Mail.

Budući da se filmska smotra održava u ljetovalištu na baskijskoj obali, redateljica je odabrala svjetlucavu kreaciju brenda Galvan u boji mora. Izgledala je senzacionalno u haljini koja prati liniju tijela i ponešto otkriva, ali ne prelazi granicu.

Rijetko nosi žarke boje (voli crnu što je prava šteta), pa je izbor Galvana London ugodna promjena. Možda joj je modno osviješten dečko Harry Styles pomogao izabrati što odjenuti na crvenom tepihu i malo razigrao njen predvidljiv stil?

image

Olivia Wilde na San Sebastian filmskom festivalu.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tko zna, ali čak nije niti bitno jer joj boje odlično stoje. Tako je neki dan isfurala dugu haljinu s printom u stilu sedamdesetih koju j spojila s ležernom, romantičnom frizurom.

Linker
13. travanj 2024 21:47