SEBASTIEN SALOM-GOMIS AFP
GLUMAC U BENDU

Ni ozljeda ga ne može spriječiti: Glumac Johnny Depp jedva je dočekao povratak na pozornicu

Johnny Depp se vratio na pozornicu sa svojim bendom Hollywood Vampires.

Johnny Depp se vratio na pozornicu sa svojim bendom Hollywood Vampires.

Nakon što je prošlog mjeseca slomio gležanj, američki glumac i glazbenik, Johnny Depp fotografiran je na pozornici sa svojim bendom Hollywood Vampires na Pinkpop festivalu u Nizozemskoj u subotu te iza pozornice na Graspop Metal Meetingu pored Joea Elliotta iz britanskog hard rock/heavy metal sastava, Def Lepparda u Belgiji u nedjelju. Sretan što se vratio, Depp je nastupao s kolegama iz benda Aliceom Cooperom, Tommyjem Henriksenom i Joeom Perryjem. Zvijezda filma "Jeanne du Barry" nosila je crni prsluk i skraćenu jaknu s bijelom majicom, a ispod crnih hlača vidjela se medicinska čizma na lijevoj nozi. Depp je svoj styling upotpunio hrpom ogrlica, parom sunčanih naočala s ljubičastim lećama i svijetloplavom ‘baker boy‘ kapom, dok mu je iz džepa hlača visila crna marama s crvenim rubom i bijelim detaljima.

image

Johnny Depp s Aliceom Cooperom

SEBASTIEN SALOM-GOMIS AFP

Ovo je bio Deppov najduži vikend od kada se ozlijedio, iako je sa svojim bendom nastupio prije tjedan i pol dana kada su ponovno započeli svoju europsku turneju pred 40.000 ljudi u areni Romexpo u Bukureštu u Rumunjskoj. Koncert je bio 8. lipnja, a dočekali su i ponoć, odnosno Deppov 60. rođendan. Obožavatelji su mu iz publike pjevali ‘Sretan rođendan‘, a Depp je u videu koji je bend podijelio na Instagramu rekao da je "To najveća pjesma za sretan rođendan koju sam ikada čuo", držao je desnu ruku na srcu i publici poslao poljubac. Nakon toga koncerta, održali su nastup u Istanbulu, a Depp je putem Instagram Storyja objavio da će prihod od koncerta "biti doniran DEC-u (Odboru za hitne slučajeve)" nekoliko mjeseci nakon smrtonosnih potresa koji su pogodili Tursku i Siriju u veljači, ubivši tisuće ljudi.

https://www.instagram.com/reel/CtPwkepuAMc/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/reel/CtPwkepuAMc/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Depp nije puno izdržao bez nastupa, budući da je u svibnju sa svojim pratiteljima podijelio da će se zbog ozljede privremeno povući od nastupa uz riječi: "Dragi moji prijatelji, žao mi je što moram reći da sam slomio gležanj, što je teško!!! Počelo je kao lom, ali negdje između Cannesa i Royal Albert Halla postalo je gore, a ne bolje." Dodao je i da je "Nekoliko medicinskih stručnjaka snažno sugeriralo da trenutačno izbjegavam bilo kakve aktivnosti i zato nažalost ne mogu putovati u ovom trenutku", a da su koncerti u New Hampshireu, Bostonu i New Yorku pomaknuti na kraj srpnja do kada bi trebala i trajati njihova turneja. Obećao je obožavateljima "nevjerojatan show" i svoje "najiskrenije isprike", a za rumunjsku televiziju je otkrio da će u rujnu režirati film, "Modigliani" uz Al Pacina i Barrya Navidia.

image

Alice Cooper i Johnny Depp nastupaju sa svojim bendom Hollywood Vampires na Pinkpop festivalu u Nizozemskoj

PAUL BERGEN AFP
image

Pjevač Alice Cooper i gitarist Joe Perry

SEBASTIEN SALOM-GOMIS AFP

Inače, Hollywood Vampires je američka rock supergrupa koju su 2012. osnovali Alice Cooper, Johnny Depp i Joe Perry. Ime benda potječe od The Hollywood Vampires, slavnog ‘drinking‘ kluba koji je osnovao Cooper 1970-ih, a koji je uključivao kao stalne članove: Johna Lennona i Ringa Starra iz Beatlesa, Harryja Nilssona, Keitha Moona iz Whoa i Mickyja Dolenza iz The Whoa. Članovi na turneji uključivali su Duffa McKagana i Matta Soruma iz Guns N‘ Rosesa, kao i Roberta DeLea iz Stone Temple Pilots. Bend je izdao i dva studijska albuma na kojima gostuju Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh, Zak Starkey i Christopher Lee.

Linker
03. svibanj 2024 00:50