@CELEBCANDIDLY/ SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA @CELEBCANDIDLY/ SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
tata široke ruke

Nick Cannon otkrio suludu svotu koju troši na uzdržavanje dvanaestoro djece

Nick Cannon koji s nekoliko žena među kojima je i Mariah Carrey ima dvanaestoro djece, a za koji mjesec stiže mu i trinaesto, osim što je dobar tata i što je i dobrim odnosima sa svim svojim partnericama, nesebično im pomaže i financijski.

Osim što su djeca beskrajno veselje, ona naravno sa svojim potrebama i koštaju. A to najbolje zna američki komičar Nick Cannon koji je ovih dana dobio svoje dvanaesto dijete.

"Definitivno trošim puno više od tri milijuna dolara godišnje na svoju djecu i nije mi žao", rekao je Cannon u emisiji The Neighborhood Talk kada su s njim prokomentirali iznos koji su iskalkulirali neki mediji.

"U svakom slučaju ne planiram nikada za uzdržavanje djece tražiti pomoć od države", dodao je.

image
@CELEBCANDIDLY/ SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA @CELEBCANDIDLY/ SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Cannon je prvi put postao otac 2011., dočekavši blizance Moroccana i Monroe s bivšom suprugom Mariah Carey. Zatim je dobio sina Goldena, kćer Powerful i sina Risea u vezi s Brittany Bell. Potom je s Abbey De La Rosom dobio blizance Zilliona i Zionu u lipnju 2021., istog mjeseca kad je s Alyssom Scott dobio i sina Zena, koji je od teške bolesti umro sedam mjeseci kasnije. Cannon ima i sina Legendaryja s Bre Tiesi i kćer Onyx s LaNishom Cole. Alysa Scott je prošli mjesec objavila da je trudna s njihovim drugim djetetom, a sada je postao i otac kćerkice Beautiful koju mu je rodila Abby De La Rossa. Dakle na putu je i trinaesto dijete, a kako je Cannon nedavno izjavio – to nije broj na kome će stati.

image

S Mariah Carey dobio je svoju prvu djecu, bilzance Moroccana i Cannon, Monroe

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Djecu dobiva paralelno s nekoliko žena, a možda se pojavi i neka nova koja će poželjeti tako nesebičnog oca svom djetetu koji ima samo problema s vjernošću.

Linker
20. travanj 2024 12:46