Nicole Richie, Lionel Richie

 PROFIMEDIA
Rijetko ih viđamo

Nicole Richie na premijeru dovela cijelu obitelj - djecu, supruga, mamu i oca s djevojkom

Kći slavnog glazbenika Lionela Richieja toliko je ponosna na svoj novi glumački angažman u filmu da je na premijeru u Los Angelesu stigla sa sinom i kćeri koje baš i ne pokazuje u javnosti.

Kći slavnog glazbenika Lionela Richieja toliko je ponosna na svoj novi glumački angažman u filmu da je na premijeru u Los Angelesu stigla sa sinom i kćeri koje baš i ne pokazuje u javnosti.

Na premijeru filma ‘‘Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead‘‘, modna dizajnerica i glumica Nicole Richie dovela je cijelu svoju obitelj. Suprug, roker Joel Madden ionako ju prati na svim događanjima, no prvi put na crveni tepih stigla su i njihova djeca 16- godišnja Harlow i 14-godišnji Sparrow. Nije da ih roditelji nisu vodili sa sobom na društvena događanja, ali im je draže da su daleko od svjetla reflektora, pa je rijetkost da se cijelu obitelj vidjelo na okupu. Očito je Nicole Richie previše ponosna na svoju ulogu u filmu, koji je remake originala iz 1991. kod nas prevedenog kao ‘‘Ljeto bez dadilje‘‘ s Christinom Applegate u glavnoj ulozi. Tako se sada moglo vidjeti da je Harlow ista mama, a da Sparrow nevjerojatno nalikuje na svog tatu.

image

Sretna obitelj: Lionel Richie, Lisa Parigi, Harlow Madden, Sparrow Madden, Nicole Richie, Brenda Harvey-Richie i Joel Madden

RODIN ECKENROTH/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Osim djece, na premijeru je stigla i njezina majka Brenda Harvey Richie te njezin otac, slavni glazbenik Lionel Richie i njegova djevojka Lisa Parigi. Kamere je navodno izbjegla Nicoleina sestra Sofia Richie koja sa suprugom Elliotom Graingeom čeka njihovo prvo dijete. Ona je na svom Instagramu objavila fotografiju iz kino dvorane. "Uzbuđena", tek je kratko poručila u opisu fotografije.

Nicole Richie kojoj je prva ljubav modni dizajn, s Joelom Maddenom u vezi je 18 godina i smatraju se jednim od najstabilnijih zvjezdanih parova. Trude se živjeti daleko od javnosti, rijetke obiteljske trenutke objavljuju na društvenim mrežama, a viđa ih se samo tamo gdje mora. Inače Joel Madden brat je blizanac Benjija Maddena, supruga glumice Cameron Diaz. Braća imaju rock bend Good Charlotte, a paralelno imaju i samo svoj bend The Madden Brothers.

Joel je pjevač, dok Benji svira gitaru. A ono što je najbitnije, očito su rokeri fatalni frajeri svojim ženama, odlični roditelji i dobri muževi. Jer ni Nicole ni Cameron za svoje dečke ne štede riječi hvale.

Linker
28. travanj 2024 19:05