Nicole Scherzinger planira dva vjenčanja

 BOYER DAVID/ABACA/SHUTTERSTOCK
Pritišće ju obitelj

Nicole Scherzinger otkrila da planira dva vjenčanja, jedno će voditi njezin djed

Pjevačica je otkrila da joj je djed svećenik, Havaje je izabrala za obred jer je ondje rođena, a svadbenu proslavu par će organizirati negdje u Europi, kad njoj prođe premijera.

Pjevačica je otkrila da joj je djed svećenik, Havaje je izabrala za obred jer je ondje rođena, a svadbenu proslavu par će organizirati negdje u Europi, kad njoj prođe premijera.

Otkako ju je zaručnik Thom Evans u lipnju zaprosio na plaži u Portugalu, američku pjevačicu i glumicu Nicole Scherzinger članovi obitelji ne prestaju zapitkivati kakvi su im planovi? Nije baš da ih požuruju na vjenčanje ali očito je da im se ne čeka predugo. Bivša pjevačica Pussycat Dollsa nedavno je otkrila da pripreme za vjenčanje napreduju, tim više što planira dva obreda. Vjenčat će ih na njenim rodnim Havajima njezin djed John Irvin Frederick, koji je svećenik, prenosi Daily Mail. Obred za obitelj i najuži krug prijatelja par će organizirati na Havajima, gdje je pjevačica rođena prije 45 godina.

"Svadbeno slavlje bit će negdje u Europi. Osim toga dalje nisam razmišljala", rekla je dodajući će bračni život s Thomom poslije vjenčanja započeti u Velikoj Britaniji. Tamo će im biti baza. S druge strane, puno putuju, vode dinamičan život i sviđa joj se što neće živjeti uvijek na istom mjestu. U šali se pojadala sedmoj sili da ju obitelj i prijatelji "pritišću" upitima kad će, više, to vjenčanje, premda se posvetila probama na West Endu, za mjuzikl "Sunset Boulevard" Andrewa Lloyda Webbera - u kojem tumači ulogu Norme Desmond.

Prvi put je nastupala na prestižnoj adresi u mjuziklu "Cats" 2014. i dobila nominaciju za nagradu Olivier. Ovaj put ne osjeća toliki pritisak ali premijera zakazana za 6. siječnja, brzo će stići i zato je donijela tek dvije odluke o vjenčanju. Ili točnije, dva vjenčanja. Njen 38-godišnji zaručnik, rugby zvijezda škotskog podrijetla, pripreme je (mudro) prepustio njoj. O vjenčanici, buketu i drugom detaljima, razmišljat će kad prođe premijera, rekla je pjevačica.

Linker
27. travanj 2024 02:40