Cristiano Ronaldo

 INSTAGRAM
PEDIKURA

Nigdje bez crnog laka: Svi pričaju o noktima Cristiana Ronalda, on ima dobar razlog za to

Mnogi se pitaju da li mu je crni lak na noktima novi hir ili su ga iz zafrkancije ‘ukrasile‘ kćeri Eva i Alana te njihova mama Georgina, međutim, on je sam donio tu odluku - i nije jedini sportaš koji poseže za tim "tretmanom".

Mnogi se pitaju da li mu je crni lak na noktima novi hir ili su ga iz zafrkancije ‘ukrasile‘ kćeri Eva i Alana te njihova mama Georgina, međutim, on je sam donio tu odluku - i nije jedini sportaš koji poseže za tim "tretmanom".

S odmora na krstarenju akvatorijem Sardinije Cristiano Ronaldo počastio je obožavateljice senzacionalnom objavom na svom Instagram profilu. S vragolastim osmijehom, nogometaš pozira u debeloj hladovini svoje luksuzne jahte u kupaćim gaćicama, svjestan da isklesanim tijelom mami ženske uzdahe. I sam je, čini se, ponosan što u 38-godini na trbuhu nema ni naznake masnih naslaga, a ramena i prsa mišićava su taman koliko treba, ni premalo niti previše. Zvijezda saudijskog kluba Al Nassr poznata je i po rigoroznoj, svakodnevnoj rutini tjelovježbe kojoj održava impresivno tijelo i tijekom odmora, stoga se vjeruje da se nakon vježbanja povukao u hlad i odlučio se fotografirati.

Obožavatelji oštra oka primijetili su i neuobičajen detalj, crni lak na noktima njegovih njegovanih stopala. Budući da se lak slaže s bojom kupaćih gaća, (na kojima uz diskretan print, prevladava crna), prva pomisao bila im je da je Ronaldo htio napraviti malu, modnu diverziju ili da su mu nokte, iz zafrkancije, nalakirali njegova partnerica, model Georgina te njihove kćeri Eva i Alana, tako da boja laka pristaje uz boju kupaćih gaća. No, iskrsnule su Ronaldove fotografije prije odlaska na odmor na kojima također ima isti lak na noktima, stoga je sigurno kako nije riječ o šali. Radi se, naime, o triku protiv gljivica na noktima koji koriste mnogi sportaši.

Poznato je da gljivice vrebaju u kupaonicama i saunama sportskih objekata, koliko se god pomno održavali. Nogometaši su često na tim mjestima, a lak na noktima navodno odbija mrske gljivice. Mnogi vrhunski sportaši rade istu stvar kako bi zaštitili nokte, čak i Mike Tyson, prenosi Daily Mail, a čini se da Ronaldo slijedi njegov primjer.

Linker
26. travanj 2024 19:58