KRITIKE NA ODMORU

Nije mogla odabrati goru lokaciju - Paris Hilton usred požara s obitelji ljetuje na Havajima

Nasljednica Paris Hilton i suprug Carter Reum kritizirani su zbog lokacije svog prvog odmora s jednogodišnjim sinom Phoenixom Barronom. Fotografirani su u ekskluzivnom odmaralištu nedaleko od požarom uništene zajednice Lahaina.

Paris Hilton suočena je s kritikama javnosti nakon što je sa suprugom Carterom Reumom fotografirana u ekskluzivnom havajskom odmaralištu usred jedne od najgorih katastrofa koje su pogodile otočnu državu, točnije otok Maui. Hilton je na otoku viđena unatoč tome što su lokalne vlasti turistima poručile da napuste otok te odu na druge, susjedne otoke i odmarališta koja žive od turizma.

Usred brojnih kritika, izvor blizak Hilton za medije je ispričao kako je nasljednica otok trebala posjetiti obiteljski i da isti otok posjećuje cijeli život, a sada je tamo ostala zbog ujaka čiji je restoran uništen u požaru.

image


STEWY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Restoran njezina ujaka je izgorio, pa su odlučili skratiti put i otići vidjeti svoju obitelj te pomoći gdje su mogli. Kad su stigli, prikupili su zalihe, donirali lokalnim skloništima i ljudima u potrebi te dali značajan doprinos", objasnio je izvor. Međutim, javnost sasvim drugačije gleda na Hiltonin posjet otoku, te ju na društvenim mrežama prozivaju zbog zanemarivanja upozorenja vlasti i bezosjećajnosti prema tragediji koja je pogodila velik broj ljudi.

image


STEWY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

“Službeno je: Paris Hilton, grozna si. Možete ići bilo gdje u svijetu bilo kada. Imaš podlo srce, vjeruj da se tvoj ugled nikada neće oporaviti na otocima”, napisao je jedan korisnik na Twitteru. Nakon objave fotografija, Hilton je na društvenim mrežama podijelila linkove za prikupljanje pomoći, no nije komentirala kritike javnosti ni tragediju.

Linker
27. studeni 2023 20:30