loši odnosi

Nikad neće biti isto: Tallulah Willis tri godine nije razgovarala s mamom Demi Moore

Slavna glumica bila je više zaokupljena vlastitim životom i turbulentnim brakom s Ashtonom Kutcherom nego brigom o svojim kćerima što je rezultiralo lošim odnosima koji niti do danas nisu u potpunosti izglađeni.

Danas 28-godišnja Tallulah Willis, najmlađa od tri kćeri Bruce Willisa i Demi Moore, ovih se dana ponovo prisjetila perioda kada s mamom nije bila u dobrim odnosima. O svojim problemima s ovisnošću javno je progovorila i Demie Moore u svojim memoarima ‘‘Inside, Out‘‘, a njezina ovisnost je bila razlog zašto se Tallulah udaljila od majke.

Problemi su za njih nastali 2012. kada se Demi rastajala od petnaest godina mlađeg Ashtona Kutchera s kojim je bila u braku osam godina. Otkriće da joj mlađahan suprug nije bio vjeran, glumicu je bacilo u očaj, a pomoć je potražila pod okriljem razno raznih supstanci.

"Sjećam se tjeskobe koja bi mi preplavila cijelo tijelo kada bih je vidjela s poluzatvorenim očima i kad bih vidjela način na koji je govorila. Bila je puno nježnija prema meni nego kada je bila trijezna", rekla je Tallulah koja od djetinjstva pati od nedostatka samopouzdanja i psihičkih problema koji su ju doveli do anoreksije s kojom se i danas bori.

Kao tinejdžerica je patila od tjelesne dismorfije, poremećaja koji izaziva zaokupljenost umišljenom ili malom estetskom manom, a rezultira ozbiljnom uznemirenošću koja onemogućava normalan život. Najviše ju je smetalo što su joj svi govorili da je isti tata. Niti danas nije pronašla svoj put, tu i tamo nešto glumi, no daleko je to od bilo kakve karijere. A čini se da je Tallulah bila najslabija karika u razorenoj obitelji čiji su roditelji pronašli novi život ne mareći previše za vlastite kćeri.

image

Sestre Willis:Tallulah, Rumer i Scout najveća su si podrška

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Nisam razgovarala s mamom gotovo tri godine i tijekom tog vremena svaki Majčin dan pretvorio bi me u apsolutnu prašinu. Ti dani puni su reklama kako razveseliti voljenu mamu, koji parfem joj kupiti na njezin dan, a meni je svaka takva poruka zadavala bol", rekla je Tallulah koja je s mamom izgladila odnose, ali kako kaže, uvijek će ostati taj ožiljak na period kada nisu bile bliske.

No daleko je to od onog pravog, nježnog odnosa kakav bi trebali imati mama i kći, a navodno ni starije Rumer i Scout nisu s mamom u idiličnim odnosima.

Linker
16. travanj 2024 17:26