Potpuno iskreno

Nikad nije kasno! Slavna glumica priznala: ‘Nisam doživjela orgazam sve do 38. godine‘

Zvijezda tinejdžerskih serija imala je duge veze, rodila je kćer, a sada je progovorila o tome kakva su joj to bila seksualna iskustva.

Američka glumica Rachel Bilson potpuno je iskreno progovorila o svom intimnom životu. Zvijezda serije "OC" s komičarkom Whitney Cummings bez zadrške je progovorila o tome kako je svršavala, odnosno - nije. Rachel koja sada ima 41 godinu, priznala je da do svoje 38. nije doživjela orgazam. "Nije li to ludo", komentirala je Bilson, ali nije otkrila s kim se dogodio magični susret.

image

Bill Hader i Rachel Bilson

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Odmah se počelo računati s kime je sve bila i do kada u životu. Glumica je hodala s komičarem Billom Haderom (44), sve do 2020. Prije Hadera Bilson je bila deset godina u vezi s kanadskim glumcem Haydenom Christensenom (41), bili su zaručeni 18 mjeseci, a imaju i osmogodišnju kćer Briar-Rose. Par je prekinuo u rujnu 2017. Nakon toga Rachel je prohodala s komičarem, s kojim je prekinula tijekom pandemije.

image

Hayden Christensen i Rachel bili su zajedno deset godina

GOLDENEYE /LONDON ENTERTAINMENT/SPLASH/PROFIMEDIA

Glumica je nedavno izjavila kako joj je prekid usred pandemije covida-19 i karantene vrlo teško pao. "Nisam mogla napustiti svoju kuću, znate na što mislim? Samo sam sjedila doma i morala se nositi s time. Bila je to vjerojatno najteža stvar koju sam ikad učinila⁠, teža od poroda. Je**no me boljelo!", iskrena je bila glumica.

image

Rachel i novi dečko Zac La Roc

RMBI/BACKGRID/PROFIMEDIA

U najnovijem intervjuu u podcastu "Broad Ideas" kazala da je uspjela preboljeti prekid, a otkrila je i neke detalje iz postelje. Sada se svi pitaju je li Hader taj s kojim je doživjela prvi orgazam. U kolovozu 2022. godine Rachel je potvrdila da ima novog dečka, no nije otkrila o kome je riječ. Nagađa se da je riječ o glumcu Zacu La Rocu.

Linker
24. travanj 2024 14:48