Posebna čestitka

Nikad viđene fotografije vjenčanja: J. Lo otkrila detalje iz svoje najbolje godine ikad

Latino diva i holivudski glumac obnovili su vezu u proljeće 2021., čak 17 godina od prekida i razvrgavanja zaruka do kojeg je došlo na zimu 2004. Konačno su se vjenčali prošle godine i to čak dva puta.

Možda za mnoge 2022. nije bila najbolja godina ikad, no latino diva Jennifer Lopez to ne može reći. Ona se u dirljivom videu oprostila od prošle godine otkrivši brojne nikad viđene fotografije iz svog života. Obožavateljima su naravno najzanimljivije one s raskošnog vjenčanja s njenom najvećom ljubavi Benom Affleckom.

Jen je 2022. prikazala mjesec po mjesec, a najviše se zadržala u kolovozu, kada su Ben i ona po drugi put rekli "da" okruženi najbližim prijateljima i obitelji. Lopez je ovim putem otkrila nikad viđene fotografije i priprema raskošnog vjenčanja, ali i nje u vjenčanicama Ralpha Laurena, a Ben u elegantnom bijelom smokingu.

Par se vjenčao 20. kolovoza, na Benovom raskošnom imanju u Georgiji. "2022. je bila najbolja godina do sad! Jedva čekam sve ono što tek dolazi", napisala je Jennifer uz video.

Dodala je i čestitku za Novu godinu svojim pratiteljima.

U mješavini privatnih i poslovnih trenutaka, ističe se fotografije iz travnja na kojoj Jen pokazuje svoj zaručnički prsten sa zelenim dijamantom. U svibnju je već gledala nacrte za svoje vjenčanice. U srpnju je par priredio brzinsko vjenčanje u Las Vegasu koje su organizirali sebi za "gušt", a na kojem su bili sami. Jen i Ben pozirali su sjedeći na kabrioletu dok je njen veo vijorio. Nakon toga u Parizu je imala probe svoje nove vjenčanice.

image

Jennifer i Ben raskošno vjenčanje priredili su u kolovozu

ONTHEJLO VIA GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Opsežne pripreme za raskošno vjenčanje, na kojem se mladenka čak tri puta presvlačila u kreacije Ralpha Laurena, protezale su se kroz cijeli kolovoz, da bi vjenčanje došlo kao kruna njihove obnovljene ljubavi.

O svemu je Jen progovorila u svom newsletteru. "Kada me ugledao na vrhu stubišta, tog trenutka oboma nam je sve imalo potpunog smisla, dok se i dalje činilo teško za vjerovati, kao najbolji san, iz kojeg se nikada ne želiš probuditi", napisala je Jennifer Lopez.

Linker
15. travanj 2024 15:47