Novi član

Nikolina Pišek raznježila pratitelje: Neviđeno sladak, ali ‘opasan‘ za bilo koju cipelu

Voditeljica je s kćerima posjetila Milano, a od tamo je predstavila i najnovijeg člana njihove obitelji.

Između vođenja popularnog glazbenog showa "Masked Singer" naša voditeljica našla je vremena da s kćerima otputuje u inozemstvo. Nikolina Pišek je s kćerima Hanom Cigoj i Unom Sofijom Ristović posjetila Milano. U tom je talijanskom gradu otkrila i da je u njihovu obitelj ušao još jedan član.

"Novi član obitelji. Neviđeno sladak i isto toliko opasan za bilo koju cipelu koja mu se nađe na putu. Usto je doktorirao bježanje u susjedna dvorišta i šarmiranje svih prisutnih. Garantiram da niste vidjeli nikoga tko može zaspati brže i dublje na nevjerojatnim mjestima. Jede sve što nije brže od njega, a toga nema mnogo. Raste strelimice. Sad je veći", napisala je Nikolina uz fotografiju snimljenu u milanskom kafiću. Nikolina je poznata kao velika ljubiteljica životinja, pogotovo pasa, koji su uvijek dio njene obitelji. A novog ljepotana dočekat će i kujica pasmine pomeranac Scarletta.

Nikolina se nakon dulje pauze vratila na ekrane domaćih programa. Tako od ovog proljeća vodi natjecateljski pjevački show "Masked Singer". "Presretna sam i jako se radujem novom velikom projektu i suradnji s RTL-om, jedinom velikom medijskom kućom u regiji s kojom još nisam surađivala! Jako sam sretna i uzbuđena, svaki novi početak je sjajan, a ovaj je nadrastao sva moja velika očekivanja", kazala je Pišek o suradnji, uoči emitiranja prve epizode.

image

Nikolina Pišek

RTL

Svake subote u večernjem terminu Nikolina na pozornici koordinira zamaskirane pjevače, koji su svi redom osobe iz javnog života, žiri i glasove publike. "Jako volim formate uživo! Onog trenutka kada priča krene, shvatiš da to i nije tako strašno i onda sve ide prirodnim tokom. Formati uživo su specifični jer se nepredviđene stvari događaju iz sekunde u sekundu, a ti onda moraš reagirati na okolnosti koje možda nisu bile predviđene scenarijem! Ljudi imaju različite reakcije, događa se sve i svašta, ali poslije se smiješ. Zapravo je to čar livea, nikad ne znaš što će se dogoditi", kazala je.

Linker
22. travanj 2024 14:55