mladi na mukama

Njen tata je milijarder, njegovi roditelji su slavni, no nije im lako: ‘Štedimo da kupimo kuću‘

Glumica i chef u usponu shvatili su da zbog posla moraju živjeti u Los Angelesu, a sada tamo traže kuću - opet.

Nicola Peltz Beckham otkrila je da se nada da će "uštedjeti dovoljno novca" kako bi kupila kuću i svila obiteljsko gnijezdo sa suprugom Brooklynom Beckhamom Peltzom. Nasljednica američkog milijardera objasnila je da zajedno sa suprugom, najstarijim sinom bivšeg nogometaša i pop zvijezde, pokušava prikupiti sredstava za njihovu "kuću iz snova".

Iako dolaze iz ekstremno bogatih obitelji, supružnici Peltz-Beckham očito se uzdaju u svoje sposobnosti i vlastite bankovne račune kako bi se skućili. U razgovoru za britanski Cosmopolitan, 28-godišnja glumica u usponu otkrila je da bi ona i njen 24-godišnji suprug voljeli podizati obitelj u New Yorku, ali su odlučili svoju bazu preseliti na zapadnu obalu, točnije u Los Angeles.

image

Brooklyn i Nicola Peltz Beckham

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Zanimljivo je da je mladi par već imao kuću u Los Angelesu pa su je prodali, a sada, kako se čini, štede za novu. "U jednom trenu imali smo kuću u LA-u, ali smo je prodali jer smo bili u stilu: ‘Oh, idemo na Floridu na neko vrijeme‘. A tad smo bili kao: ‘Ne, samo se šalimo, moramo biti u LA-u zbog posla‘. Bilo je to tako blesavo od nas", objasnila je Nicola i dodala u kojoj su sad fazi. "Sada štedimo novac kako bismo kupili našu kuću iz snova. Ali oboje jako i iskreno volimo New York. Da nam je posao tamo, preselili bismo se u sekundi", kazala je.

Nicola se nada da će ostaviti svoj trag u Hollywoodu te je počela raditi na glumačkoj karijeri, dok se Brooklyn probija u surovom svijetu vrhunske gastronomije kao chef. Vjeruje se da par trenutno živi u stanu u Los Angelesu, nakon što su prodali kuću koju su zajedno kupili. Prvi put su se uselili zajedno u lipnju 2021., nakon što su se odlučili preseliti, prodali su imanje navodno za 10,5 milijuna dolara.

image

Zbog karijera žele u LA

SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Glumičin otac Nelson Peltz je investitor koji je zaradio 2,7 milijardi dolara kroz svoju firmu Trian Fund Management. Brooklyn je pak najstarije dijete poznatih Britanaca. Beckhamovi su svojih 450 milijuna dolara zaradili zvjezdanim zanimanjima - David kao jedan od najboljih nogometaša, a bivša Spajsica Victorija i dalje ima uspješan modni brand. Nicola i Brooklyn prošle su se godine vjenčali na imanju njenog oca u Palm Beachu na Floridi.

Linker
18. travanj 2024 02:21