Gušti!

Njena imovina se procjenjuje na 150 milijuna dolara, a ona se vozi javnim prijevozom

Holivudska zvijezda već je neko vrijeme u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje je osim nagradi BAFTA nagrada prisustvovala i nekolicini premijernih prikazivanja, a u Londonu je uživala poput većine običnih ljudi.

Glumica koja potječe iz obalnog dijela grada Swansea, a osvojila je Hollywood, pohvalila se da s vremena na vrijeme uživa u stvarima koje su namijenjene "običnim" ljudima. Tako je Catherine Zeta-Jones pokazala ljudima snimku same sebe u javnom prijevozu, koju je napravila dok se vozila podzemnom željeznicom u Londonu. Ova 53-godišnja filmska zvijezda prošla je potpuno nezamijećeno u toj avanturi, a najviše zbog toga što je u vlaku bila potpuno sama.

Catherine je potiho mrmljala u kameru telefona, kojom je zatim snimila prazan vagon. Bez obzira koliko netko bio poznat i slavan, čini se da svi mi jednako uživamo u tim malim zadovoljstvima poput praznog javnog prijevoza. Zeta-Jones se za ovo putovanje dobro i zamaskirala jer je osim ogromnih sunčanih naočala imala i kapu sa šiltom od sivog tvida, a zamotala se i u šal.

U kameru je ostavila poruku za svoje pratitelje na Instagramu. "Kada si jedini putnik u podzemnoj i jako si sretan. London, samo ja u javnom prijevozu", kazala je s osmjehom na licu. Uz video isječak napisala je i opis: "Vrijeme za podzemnu! Londonski prijevoz!"

image

Njena imovina procjenjuje se na 150 milijuna dolara

JUSTIN NG /LANDMARK MEDIA/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Rijetki izleti

Ovakvi izleti poznatih zvijezda su jako rijetki, prije ih se može vidjeti u privatnim avionima, okružene zaštitarima dok im privatni vozači otvaraju vrata limuzina. Rijetki su glumci s A-liste koji koriste javni prijevoz, tako nešto navikli smo vidjeti tek od Keanua Reevesa.

image

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Catherine je u braku s Michaelom Douglasom, a njena imovina procjenjuje se na 150 milijuna dolara. Iza sebe ima uloge u mnogim holivudskim hitovima poput mjuzikla "Chicago", "Terminal" ili "Oceanovih 11", u posljednje vrijeme oduševila je svojom ulogom Morticije Addams. Michael Douglas jednom je prilikom objasnio da dok su djeca bila mala dogovarali su se da neće uzimati velike uloge u isto vrijeme kako bi uvijek netko bio s njima.

Michael i Catherine vjenčali su se 2000., imaju dvoje djece kći Carys (18) i sina Dylana (20), a on ima sina Camerona (44) iz braka s Diandrom Luker.

Linker
19. travanj 2024 18:21