THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Neće pa neće

Njene savjete o zdravlju i ljepoti slijedi više od osam milijuna ljudi, ali ne i njen sin

Holivudska glumica i osnivačica platforme Goop pojadala se da njen tinejdžer jedva uzme vitamine kad mu ih ponudi, dok kći s njom ne želi planinariti.

Holivudska glumica i osnivačica platforme Goop pojadala se da njen tinejdžer jedva uzme vitamine kad mu ih ponudi, dok kći s njom ne želi planinariti.

Savjete Gwyneth Paltrow o zdravijem stilu života i ljepoti slijedi više od osam milijuna pratitelja, ali ne i njezin vlastiti sin.

"Učinila sam sve što sam mogla. Moses je u fazi kada od mene jedva prihvaća vitamine”, priznala je osnivačica platforme Goop.

Tinejdžer je, ima druge prioritete, puno mu je draži skateboarding kojim se zabavlja čak i usred žarkog ljeta. Ako pritom na lice nanese sredstvo s visokim zaštitnim faktorom i stavi šiltericu, to je već velika stvar. Ipak, uvijek se prošeta s mamom kad ga lijepo zamoli. Ako mu pritom obeća i ključeve automobila (u fazi je vježbanja vožnje), tim bolje.

image

U kući Gwyneth Paltrow jede se zdravo.

VOGUE/FERRARI/PROFIMEDIA

Za razliku od brata, brucošicu Apple wellness zanima više nego njezinu mamu u istoj dobi. Sviđa joj se isprobavati kreme, mlijeka za tijelo i kopirati maminu beauty rutinu. Zajedno vježbaju pilates s trenericom slavnih, Tracy Anderson, ali postoji jedna stvar koju djevojka ne želi raditi s mamom - planinariti, piše Daily Mail.

image

Apple Martin pristaje na sve osim planinarenja.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Neće sa mnom u brda. Ne zanima je", rekla je glumica.

Svoje dvoje tinejdžera, koje je dobila u prošlom braku s glazbenikom Chrisom Martinom, nastoji ne forsirati.

"Odgajani su u okruženju u kojem je wellness važan i usvojit će ono što odluče. Ili neće. Imaju slobodnu volju. Imamo dogovor da kod kuće jedu zdravo, ali izvan nje što žele. Bojim se da jedu svašta kad me nema u blizini", zaključila je glumica.

Svjesna je da tako stvari stoje kada "ptići" napuštaju gnijezdo i radi na tome da se s time pomiri. Uspijeva li, to je već druga priča.

Linker
26. travanj 2024 12:08