ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Odmor od glazbe

Nježnosti u moru: Glumac i rokerica na romantičnom ljetovanju u Saint Tropezu

Damian Lewis i Alison Mosshart počeli su vezu godinu dana nakon što je preminula njegova supruga Helen McCrory s kojom je bio u braku 14 godina.

Damian Lewis i Alison Mosshart počeli su vezu godinu dana nakon što je preminula njegova supruga Helen McCrory s kojom je bio u braku 14 godina.

Britanski glumac Damian Lewis i njegova djevojka, američka rokerica Alison Mosshart, uživali su brčkajući se u moru na romantičnom odmoru u Saint-Tropezu na Azurnoj obali. Glumac, proslavljen ulogama u „Milijardama” i „Domovini” davao je nježne poljupce pjevačici rock dua The Kills dok su se zabavljali u plićaku, zabilježio je Daily Mail

Lewis, koji ima 52 godine, nosio je tamnoplave bokserice, a osam godina mlađa glazbenica, koja na sceni njeguje nešto opasniji imidž, izgledala je vedro u šarenom Guccijevom kupaćem kostimu koji je nosila zajedno s ružičastim boksericama. Par je prvi puta viđen u javnosti prošlog ljeta, a vezu je odobrila i njezina majka, izjavivši: „Imaju zajedničke prijatelje. Ne znam točno kako su se upoznali, ali to je u redu. Ako je ona sretna i mi smo sretni.”

image
ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Damian i Alison počeli su vezu godinu dana nakon što je preminula njegova supruga Helen McCrory s kojom je bio u braku 14 godina. Britanska glumica izgubila je bitku s rakom dojke, a Damianu i njihovoj djeci, sinu i kćeri, rekla je kako želi da „tata ima puno djevojaka” i da ponovo pronađe ljubav. Po njegovom sretnom izrazu lica može se reći da je u tome i uspio.

Osim glume, Lewis voli i glazbu kojom se pokušavao baviti još kao tinejdžer, no pritom nije imao uspjeha, ali ni dovoljno hrabrosti. U lipnju je napokon, uz Alisoninu podršku, objavio debitantski album „Mission Creep” rokersko-džezerskog glazbenog stila. No, njegovo pjevanje nacionalne himne „God Save The King” na nedavno održanoj Velikoj nagradi Velike Britanije dočekano je na nož. Komentatori su se uglavnom rugali njegovom pokušaju imitiranja Elvisa i saksofonu uključenom u himnu te su se složili da ju je "izmasakrirao".

Takve probleme Alison nema. Godine 2000. osnovala je The Kills s gitaristom Jamieom Hinceom (tada budućim, a sada bivšim suprugom Kate Moss). Njihov album iz 2016. „Ash & Ice” došao je do 18. mjesta britanske ljestvice, dok je single „Hang You From The Heavens” dosegao osmo mjesto američke top liste.

Linker
26. travanj 2024 08:37