North je od rođenja u središtu pozornosti

 REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK
Tatinim stopama

North West najavila da snima novi album, mnoge zabrinuo kontroverzan naziv: "Šalje se loša poruka"

Fanovima na društvenim mrežama nije ‘sjeo‘ naziv albuma o napuštanju osnovne škole, boje se da bi vršnjaci desetogodišnju kćer Kanyea Westa i Kim Kardashian, mogli shvatiti doslovce.

Fanovima na društvenim mrežama nije ‘sjeo‘ naziv albuma o napuštanju osnovne škole, boje se da bi vršnjaci desetogodišnju kćer Kanyea Westa i Kim Kardashian, mogli shvatiti doslovce.

Najstarije dijete Kim Kardashian i kontroverznog glazbenika, Kanyea Westa, desetogodišnja North, najavila je da kreće u pohod na glazbenu scenu. Dok nježini vršnjaci često naglas maštaju kad kažu kako bi voljeli postati glazbene zvijezde, North će uskoro s riječi prijeći na djelo. Nedavno je, na javnom slušanju novog albuma svog oca i repera Ty Dolla Signa iz Los Angelesa "Vultures 2" (još nije objavljen), organiziranom prošlog vikenda u Footprint Centeru u Phoenixu, Arizona, na oduševljenje okupljenih fanova otkrila je kako već radi na svom prvom nosaču zvuka.

"Bok, ja sam Northie i radim na albumu Elementary School Drop Out", rekla je North koju je na pozornicu, pred fanove koji su joj počeli skandirati, dopratio otac.

Budući da North, koliko god mala bila, ima sve preduvjete razvijati glazbeni talent (zacijelo naslijeđen od oca) i već repa u najavnoj pjesmi novog albuma svog oca i repera Ty Dolla Signa "Talking/Once Again" objavljenoj prošlog mjeseca (7. veljače), nije iznenađenje da ju je zainteresirala glazba.

"To je tvoja bestie. Gospođice, gospođice Westy!", samouvjereno repa u spomenutoj pjesmi čiji je spot također objavljen: North nastupa puna samopouzdanja, poput prekaljene profesionalne glazbenice. Problem, čini se, nije toliko ni u njezinim godinama (iako se njena dob čini prilično nježnom i osjetljivom za ozbiljan početak u glazbenoj industriji), nego u nazivu njenog prvog albuma: ‘Elementary School Drop Out‘.

Naime, u objavama na društvenim mrežama koje su popratile vijest da North snima nosač zvuka čiji naziv jasno govori o odlasku iz osnovne škole, pojavila se bojazan da bi North vršnjaci mogli shvatiti doslovce i počeli odustajati od elementarne naobrazbe. Recimo i to da se Kanye West prošlog tjedna na društvenim mrežama žestoko obrušio na Kim. Smeta ga njen izbor (ekskluzivne) osnovne škole za njihovu djecu, Sierra Canyon School u Los Angelesu.

"Kim, vodi moju djecu iz te škole, to je sada lažna škola za slavne osobe, koristi je "sustav", objavio je Kanye na Instagramu, što god to značilo.

image

Kim Kardashian West s kćerima Chicago i North West
2022. u New Yorku

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Dakako, reality zvijezdi i moćnoj poslovnoj ženi, zasmetala je javna prozivka jer je školu pažljivo odabrala, ima sve sadržaje potrebne za obrazovanje, sigurna je, (odnosno bila je sigurna dok Kanye nije obznanio gdje se školuju North i njihov osmogodišnji sin Saint). Vjeruje se da bi im se sestra Chicago (6) ondje tek trebala pridružiti. Najmlađe dijete bivšeg bračnog para, dječak Psalm West, u svibnju će napuniti četiri godine i premalen za školu.

Objava o snimanju albuma desetogodišnjakinje spornog naziva, podijelila je društvene mreže, posebno Twitter. Jednima je to sjajno, većina je zabrinuta zbog utjecaja budućeg albuma na osmoškolce, prenosi Daily Mail.

"Molim se da nije napustila osnovnu školu", napisao je jedan fan. Drugi je dodao: "Dakle, North West izdaje album pod nazivom "Primary School Drop-Out"?! Treći se oglasio:"Hej, mislim da je super što se želi baviti glazbom. Samo ne znam je li dobra ideja tako nazvati album?”, "Šalje se loša poruka ovim nazivom", nizali su se komentari.

image

Kanye West odmalena potiče kćer na glazbeno izražavanje, a 2020. nastupala je na njegovoj modnoj reviji u Parizu

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

"Je li ona zapravo napustila osnovnu školu?", objavio je zabrinuti korisnik X-a (bivši Twitter). "Većina osnovnoškolaca će misliti da je odustajanje cool dok North West živi u luksuzu", zaključio je raspravu obožavatelj. Vrijeme će pokazati jesu li objave s pravom izražavale zabrinutost ili se radi o pretpubertetskom buntu djevojčice koja živi u izobilju i može pretočiti u realnost što god poželi, nesvjesna utjecaja svojih riječi.

Linker
27. travanj 2024 11:44