Djeca su s njim

Nova borba za Britney? Kevin Federline razmišlja o tužbi, 40.000 dolara mjesečno mu je premalo

Ako pitate Kevina Federlinea 40 tisuća dolara mjesečno nije dovoljno za uzdržavanje dvoje djece.

Nakon objave o razvodu sve su oči ponovo uprte u Britney Spears kojoj se, izgleda, na tjednoj bazi pojavljuju nove pravne i osobne bitke. Ako je vjerovati izvorima bliskima njezinom bivšem suprugu, počela joj se nazirati nova tužba koja je ovaj put povezana s njezinim sinovima 17- godišnjim Seanom Prestonom i 16-godišnjim Jaydenom Jamesom.

Naime, kako javlja TMZ, njezin bivši suprug Kevin Federline navodno razmišlja o tužbi za povećanjem alimentacije. Ako je vjerovati izvorima, 40 tisuća dolara mjesečno koliko dobiva za dvojicu sinova koje dijeli s pjevačicom nije dovoljno novca ako djeca cijelo vrijeme žive s njim. Iako je od 2008., nakon Britneyjina sloma, Federline dobio samostalno skrbništvo, postojao je dogovor da sinovi polovicu vremena provode s majkom i prema tome je određena alimentacija. Međutim, posljednje vrijeme su tinejdžeri odlučili više vremena boraviti s ocem, a, kako navode izvori bliski obitelji, s Britney gotovo da i ne provode vrijeme. Osim toga, kako prenosi TMZ, sinovi su prošlog mjeseca s ocem i njegovom novom obitelji preselili na Havaje, a tu odluku Britney nije pokušala osporiti sudskim putem. Stoga je bilo pitanje vremena kad će bivši plesač ponovo pokušati povisiti mjesečni iznos jer je isto napravio 2018. dok je Britney još uvijek bila pod skrbništvom oca Jamieja koji je zahtjev odbio, a s obzirom na to da su dokumenti zapečaćeni ne zna se je li na kraju barem djelomično uspio u svom naumu.

image
LAGOSSIPTV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zanimljivo, navodi o potencijalnoj novoj tužbi stižu svega nekoliko dana uoči Seanovog 18. rođendana koji znači da Britney više nije dužna plaćati dio alimentacije koji se odnosi na starijeg sina te nekoliko dana nakon pojave napisa da zbog toga osjeća olakšanje. Izvor blizak pjevačici naime je kazao da "Britney osjeća olakšanje što Sean 14. rujna puni 18. godina jer je umorna od plaćanja suludih iznosa Kevinu. Sretna je pomoći Seanu i Jaydenu. Nema toga što ne bi učinila za svoje sinove, a ovo će ići direktno njima kad napune 18, a ne Kevinu" te nadodao da je sad vrijeme da Federline nađe pravi posao.

Linker
23. travanj 2024 22:21