Liam Gallagher 2020. u tv-emisiji ‘The Jonathan Ross Show‘

 BRIAN J RITCHIE/HOTSAUCE/SHUTTERSTOCK
nije zbog besparice

Nova gaža: Liam Gallagher iznenadio stanovnike rodnog Manchestera

Postao je najavljivač postaja gradskih tramvajskih linija ali ne zato što je nakon raspada Oasisa ostao bez novaca, već zbog plemenitog cilja.

Postao je najavljivač postaja gradskih tramvajskih linija ali ne zato što je nakon raspada Oasisa ostao bez novaca, već zbog plemenitog cilja.

Korisnike javnog prijevoza Manchestera iznenadio je poznati glas koji odnedavno dopire iz zvučnika autobusa i tramvaja, najavljujući postaje. Slušali su ga na koncertima Oasisa, nosačima zvuka, radiju, televiziji – ali ne i dok im na otprije snimljenoj matrici "govori" kako se približava "ta i ta" stanica. Neki su pomislili da legendarna svađa prgave braće Gallagher loše utječe na njihov bankovni račun - njihov bend Oasis ne nastupa već četrnaest godina - stoga je Liam Gallagher zbog besparice morao prihvatiti neuobičajenu gažu.

Međutim, glazbenik će informacije o prijevozu putnicima davati zato što mu se svidjela ideja da ekskluzivno i originalno obilježi održavanje festivala "Beyond The Music" ovog tjedna u tom gradu. Na 17 lokacija nastupit će više od 100 umjetnika, stoga će gostima iz inozemstva koji su prvi put u Manchesteru, dobro doći pomoć Liama Gallaghera, javlja Sky News.

Kako se pritom promovira i pokretanje javno-prometnog projekta "Bee Network", prve, pametne prometne mreže koja virtualno spaja autobusnu i tramvajsku liniju s pješačkim i biciklističkim stazama, roker se kao lokalpatriot, spremno uključio u reklamnu kampanju.

Odsad će namjernicima biti nemoguće izgubiti se u tom gradu, dijelom i zbog prepoznatljivog glasa slavnog rokera, rođenog u Manchesteru. Budući da glazbeni festival zbog kojeg muzičari hrle u taj grad promovira bendove koji se tek trebaju proslaviti, slavni roker odlučio ih je podržati na nesvakidašnji način, kao zvjezdani najavljivač stanica.

"Liam daje sve od sebe da festival uspije i da posjetitelji podrže nove glazbene talente. Kada ga je Bee Network kontaktirao, Liamu se svidjela ideja da iznenadi korisnike tramvaja najavama. Dobio je priliku odabrati i svoju omiljenu liniju. Morat ćete ući u tramvaj u grad kako biste saznali o kojoj se liniji radi i zašto ju je izabrao", ispričao je njegov glasnogovornik.

Linker
27. travanj 2024 13:51