Silvija se oglasila

Nova Pecina ljubav opovrgava glasine: ‘Nisam trudna‘

Priliku za komentar nije propustio ni Marko Pecotić koji je dodao kako je ‘sve u redu, svi smo zdravi i sretni‘...

Otkako je javnost doznala da se splitski pjevač Marko Pecotić Peco razvodi od supruge Irene Pecotić s kojom je u braku 15 godina zbog nove ljubavi koja je "planula" sa njegovom suradnicom i, navodno, obiteljskom prijateljicom Silvijom Dvornik, govorkanja vezana za njihovu ljubavnu priču ne prestaju.

I dok je Pecotićeva uskoro bivša supruga, inače cijenjena splitska farmaceutkinja, bez obzira na medijsku pompu sa svojim životom krenula dalje i to s puno pozitive i dobrih želja znanih i neznanuih ljudi, novopečeni par kao da se ne snalazi uz svu pažnju koju su zapravo sami privukli. Za razliku od svog supruga i njegove nove partnerice koji su odmah po otkriću da su zajedno, odlučili ugasiti profile na društvenim mrežama, Irena se nastavila na njima javljati i komunicirati sa svojim pratiteljima. U međuvremenu joj se i broj pratitelja udvostručio, a sprema se i na uzbudljivo putovanje s prijateljicom.

image

Marko i Irena Pecotić

NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Za to vrijeme, Marko i Silvija su top tema u Splitu, pogotovo nakon prvog javnog pojavljivanja od saznanja za aferu. Priča se o istinitim i vrlo vjerojatno ne baš potkrijepljenim detaljima njihove veze. Posljednji među njima je da je Pecina nova ljubavna partnerica trudna. Pa tako, umjesto da se strasti nakon otkrića da su zajedno - smire, samo su se zakotrljale kao borova iglica na jakoj splitskoj buri.

Kako je riječ o temi koja već danima plijeni pažnju javnosti, kolege iz Slobodne Dalmacije Silviju su nazvale i direktno pitale o eventualnom plodu njezine nove ljubavi, što je pjevačica opovrgnula i, dapače, zamolila da preko "Slobodne" demantira tu laž koja već danima kruži po Splitu.

"Nisam trudna. Molila bih za malo privatnosti u ovim trenucima. Shvaćam medije, ali shvatite i vi nas", rekla je u polušali Silvia, a Peco dodao da je "sve u redu, da su svi zdravi i sretni".

image

Marko Pecotić Peco i Silvija Dvornik

NIKOLA VILIC/CROPIX

Podsjetimo, Slobodna je također od osoba bliskih uskoro bivšem paru, koji iz razumljivih razloga nisu sa svojim imenima željeli izlaziti u javnost, doznala da je Irena ostala šokirana suprugovim priznanjem. Iako je javnost na njezinoj strani, nije joj ugodno što čitava Hrvatska priča o njezinom braku.

Ako kojim slučajem još uvijek ne znate tko je Marko Pecotić Peco, možda vam naše poznate osobe daju odgovor u našem videu, pogledajte!

Linker
25. travanj 2024 00:36