Gloria produkcija/Instagram
Uživanje na moru

Nova zvijezda: Bloom Tatarinov u Rovinju isprobao mamine dizajnerske sunčane naočale

Pjevačica Maja Šuput sa sinčićem Bloomom odmara se u najpoznatijoj turističkoj destinaciji u Istri, a ljeto će provesti radno.

Pjevačica Maja Šuput sa sinčićem Bloomom odmara se u najpoznatijoj turističkoj destinaciji u Istri, a ljeto će provesti radno.

Dvogodišnji Bloom Tatarinov je najpoznatiji dječak u Hrvatskoj, jer nacija od njegovog rođenja prije 28 mjeseci prati svaki njegov korak i promjenu u životu. Sa svojim roditeljima, popularnom pjevačicom i televizijskom zvijezdom Majom Šuput i Nenadom Tatarinovim, poduzetnikom, već je proputovao pola svijeta, a sad upoznaje i ljepote hrvatske obale. Maja Šuput ovih se dana odmara u Rovinju, popularnom turističkom odredištu na Jadranu, a maleni Bloom u šetnji novouređenom obalom ispred marine hotela Park odlučio je isprobati - mamine dizajnerske sunčane naočale.

Kao i svako drugo dijete, Bloom želi u svemu oponašati svoje roditelje, pa ga je zanimalo i zašto svi odrasli oči od sunca štite naočalama. Mama mu ih je nakratko posudila i snimila nekoliko fotografija koje je objavila na svom Instagramu profilu i oduševila svoje pratitelje.

image

Blooma je zanimalo zašto ih mama nosi

INSTAGRAM

"Slatki ka‘ cukar", "Prezgodni", "Mali šmeker", "Uživajte, zaslužili ste", tako glase najčešći komentari, a mnogi su primijetili i Majine sandale. Pjevačica je za šetnju, naime, odjenula svijetloplavi jeans kombinezon i obula čupave natikače s potpisom Louis Vuittona. "Jel‘ dobro griju ove natikače", upitala ju je prijateljica i poželjela joj ugodan ostatak odmora u Istri.

Kao i njezini drugi kolege s estrade, 43-godišnja Maja Šuput ljeto će provesti radno, a kako izgleda njezina radna svakodnevica pokazala je nedavno snimkom sa svadbe na kojoj zabavlja mladence i njihove goste. "Ako ovo nije reels svih reelsa... I kad sam već toliko puta rekla da nema što nisam doživjela na svadbama. Dakle, ovo sinoć je bio tulum epskih razmjera... Ovako dočekati zoru - neponovljivo u životu svake pjevačice", napisala je Maja uz objavu snimke.

Dok mama radi, Blooma čuva tata Nenad Tatarinov, a roditelji svog malog princa obasipaju ljubavlju i pažnjom što je najvažniji preduvjet za razvoj emocionalno stabilnog i samosvjesnog djeteta. Maja i Nenad sina su dobili 17. ožujka 2021., a svoj drugi rođendan Bloom je proslavio u Dubaiju. "Moj život posljednje dvije godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo ljubavi moja mala", glasila je mamina rođendanska čestitka.

image

Šetnja rivom

INSTAGRAM
Linker
27. travanj 2024 06:25