krenula dalje

Novi ljubavni krah Khloé Kardashian: Prekinula s dečkom tjednima prije rođenja sina

Članica klana Kardashian-Jenner okončala je romansu s privatnim investitorom s kojim je počela izlaziti ranije ove godine.

Reality zvijezda Khloé Kardashian u ljubavi jednostavno nema sreće. Nekoliko tjedana prije rođenja njezinog drugog djeteta, kojeg je putem surogat majke dobila s košarkašem Tristanom Thompsonom, prekinula je s privatnim investitorom s kojim je hodala neko vrijeme.

Iako njegov identitet nikada nije otkriven, izvor blizak Khloé tvrdi da njezin odnos s investitorom počeo raspadati tijekom posljednjih nekoliko tjedana.

"Khloé uživa biti single jer se sad može fokusirati na majčinstvo i svoj posao. Otvorena je za novu ljubav ako prava osoba uđe u njezin život, ali trenutno je stvarno sretna. Ne traži je i ne žuri joj se", rekao je izvor za Us Weekly.

Za Khloéinu novu vezu saznalo se u lipnju ove godine, a s investitorom ju je navodno upoznala njezina sestra Kim Kardashian. Khloé i investitor su odmah ‘kliknuli‘ i izašli na nekoliko spojeva.

image

Khloe i Tristan Thompson.

ALAMY/PROFIMEDIA

U međuvremenu su počela šuškanja da se Khloé viđa s još jednim NBA igračem, što je ona zanijekala: "TO definitivno NIJE istina! Sretna sam što se u ovoj situaciji uspjela fokusirati na odgoj svoje kćeri i sebe", poručila je.

Khloé je sada vrlo oprezna s košarkašima jer s njima nije imala baš bajno iskustvo. Naime, njezin bivši Tristan Thompson, s kojim dijeli skrbništvo nad četverogodišnjom kćerkicom True, prevario ju je čak nekoliko puta, a za zadnju prevaru saznala je iz medija.

Britanski Daily Mail objavio je članak u kojem su napisali da je Thompson prevario Khloé s trenericom Maralee Nichols, napravio joj dijete za koje sada ne želi plaćati alimentaciju. Nichols ga je zbog toga tužila, a kao dokaz je zatražila utvrđivanje očinstva.

Nakon pozitivnih rezultata, Thompson više nije mogao nijekati prevaru, a Khloé je dobila još jedan nož u leđa. Da stvar bude gora, za prevaru je saznala nakon što je surogat majka začela drugo dijete košarkaša i reality zvijezde.

No, mnogi fanovi obitelji Kardashian-Jenner vjeruju da je Khloé izmislila da čekaju dijete putem surogat majke kako bi zataškala još jednu Thompsonovu aferu.

Linker
21. travanj 2024 14:28