JIM RUYMEN/UPI/PROFIMEDIA
Pozivaju strance

Novi poslovi zvijezda su na Airbnb-u! Ashton Kutcher i Mila Kunis iznajmljuju svoju kuću na plaži

Nakon što je prije dva tjedna isto napravila Gwyneth Paltrow i slavni par poziva potpune strance da ih posjete.

Nakon što je prije dva tjedna isto napravila Gwyneth Paltrow i slavni par poziva potpune strance da ih posjete.

Među zvijezdama je pokrenut novi trend iznajmljivanja nekretnina na Airbnb-u. Prvo je to učinila Gwyneth Paltrow koja je početkom mjeseca objavila da nudi noćenje za dvoje uz sve Goop luksuzne sadržaje, a sada su isto napravili Ashton Kutcher i Mila Kunis.

Informaciju da surađuju s Airbnb-om objavili su simpatičnim videom na Instagramu, no svima je za oko ipak zapeo oglas koji u najam nudi njihovu kuću na plaži u Santa Barbari. "Imam jednu glupu ideju. Gluplju i od mojih brkova, obećajem." započeo je Ashton video u kojem je obznanio supruzi da bi volio pozvati potpune strance da uživaju u njihovoj kući na plaži jer je, kako kaže, tamo jako lijepo.

U oglasu stoji da im je ova kuća dom daleko od doma i da se nalazi tek nekoliko koraka od plaže te da ima prekrasan pogled na Santa Ynez planine. Osim toga napisali su i prijedloge aktivnosti kojima se možete baviti dok odsjedate tamo, ali i to da će vas dočekati pri dolasku te se pobrinuti da imate sve što vam je potrebno za zabavno odsjedanje na plaži. Osim toga osigurat će i hranu pa traže da im se unaprijed jave sve prehrambene restrikcije i alergije koje bi trebali znati.

image
AIRBNB

Kuća je za najam dostupna samo 19. i 20. kolovoza, a prijave su krenule 16. kolovoza. Ima dnevni boravak i kuhinju, dvije spavaće sobe te jednu kupaonicu. Na stražnjoj strani kuće nalazi se prostrana terasa s jacuzzijem i roštiljem što je i više nego dovoljno za opuštajuće vrijeme uz more. Tko god bude sretnik koji će uspjeti dobiti rezervaciju može očekivati da će ga uz Ashtona i Milu dočekati i osnovne potrepštine poput ručnika, posteljine sapuna i toaletnog papira. No, u isto bi se vrijeme trebao nadati ugodnijim temperaturama jer kuća nema niti jedan klimatizacijski uređaj.

image
AIRBNB

Objava ovog oglasa i nije toliko iznenađenje jer je, uz brojne druge kompanije, Ashton Kutcher investirao u Airbnb zbog posebne veze koju ima s kompanijom. Naime, godinu dana nakon razvoda od Demi Moore, Kutcher je proveo po Airbnb smještajima i uvijek se rado prisjeća dobrote i gostoprimstava koje je iskusio od stranaca tijekom tog vremena. "Otišao sam u Europu i sletio sam usred noći. U Airbnb sam došao u 2 sata ujutro, a ta osoba mi je ostavila večeru i čašu vina" izjavio je jednom prigodom i nadodao "to je bila čarolija i ljubav koja mi je u tom trenutku bila potrebna."

image
AIRBNB
Linker
26. travanj 2024 14:27