IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Veliko postignuće

Novi poslovni uzlet: Rihanna svojom kozmetičkom linijom osvaja još jedno veliko tržište

Proizvodi Fenty Beauty postat će dostupni u Kini od 1. travnja, preko jedne od najvećih kineskih društvenih platformi.

Proizvodi Fenty Beauty postat će dostupni u Kini od 1. travnja, preko jedne od najvećih kineskih društvenih platformi.

Američka poduzetnica i pop zvijezda Rihanna, pohvalila se zavidnim poslovnim iskorakom na društvenim mrežama. Njen brend Fenty Beauty bit će, od 1. travnja, dostupan u Kini putem Weiboa, jedne od najvećih kineskim društvenih platformi. Čak i za najmlađu samostvorenu američku milijarderku (Forbes joj je u srpnju 2022. dodijelio tu titulu) osvajanje kineskog tržišta značajno je postignuće: riječ je o drugom najvećem tržištu preparativne i dekorativne kozmetike na svijetu, iza SAD-a. U najavnom videu, pjevačica je objavila vijest odjevena u crnu, kožnatu jaknu, piše Daily Mail. Ostala je vjerna svijetloj boji kose koju je promovirala potkraj prošle godine dok je prirodnim make-upom na vlastitom primjeru pokazala zašto je Fenty Beauty linija toliko tražena.

Nakon što je postala mama dječaka RZA Athelstona, koji će u svibnju ove godine napuniti dvije godine te Riota Rosea koji će u kolovozu ove godine proslaviti prvi rođendan, pjevačica nije dugo mirovala već se unatoč majčinstvu fokusirala na poslovnu karijeru. Što ne iznenađuje jer je vrijednost njezinog kozmetičkog brenda i modne linija Fenty procijenjena na impresivnih 1,4 milijarde dolara. Širenje na kinesko tržište omogućit će njenoj kompaniji još veći rast no 36-godišnja Rihanna ništa ne prepušta slučaju.

Njen iskorak na Daleki istok prati pomno osmišljena promocija, u koju se nedavno uključio se i njen partner, 35-godišnji reper A$AP Rocky: potkraj osmišljen u skladu s modom 50-ih godina prošlog stoljeća. Dijelom je crno-bijeli, prikazuje vintage filmsku rolu u kojoj se par smije, pleše, on je ljubi u potiljak, a pritom pokazuju proizvode iz njene kozmetičke linije. Dakako, fanovi su oduševljeni.

Linker
26. travanj 2024 04:07