MALE ŠANSE?

Obitelj Anne Heche: ‘Ne vjerujemo da će preživjeti‘

Američka glumica izgubila je kontrolu nad automobilom i zabila se u prizemlje obiteljske kuće u Los Angelesu.

Nakon teškog sudara u kojem se njezin automobil zapalio, mnogi strepe za život Anne Heche. Američka glumica trenutno je spojena na uređaje koji je održavaju na životu dok se ne utvrdi jesu li njezini organi podobni za doniranje.

Njena obitelj ne očekuje da će glumica preživjeti ovu neizvjesnu borbu za život. U priopćenju je preko predstavnika za medije izjavila da je Anne pretrpjela tešku ozljedu mozga.

"Želimo zahvaliti svima na njihovim lijepim željama i molitvama za Annein oporavak i zahvaliti predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za Anne u Grossmanovom centru za opekline u bolnici West Hills", stoji u priopćenju.

“Nažalost, zbog svoje nesreće, Anne Heche pretrpjela je tešku ozljedu mozga i u komi je, u kritičnom stanju. Sumnjamo da će preživjeti.”

“Anne je imala ogromno srce i svojom dobrotom dirnula je svakoga koga je srela”, stoji u izjavi.

"Bit će zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati”, poručuju članovi obitelji na samom kraju.

image

Glumičin smrskani automobil

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIM BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIM

Podsjetimo, Heche se u petak zabila svojim automobilom u kuću u četvrti Mar Vista u Los Angelesu, u blizini vlastite kuće. Sudar je izazvao požar, koji vatrogasci nisu mogli lako ugasiti.

Stanarka kuće prošao je bez ozljeda, a susjedi su tvrdili da je automobil skroz probio kuću.

“Prozori su bili razbijeni, pa sam otvorio stražnja vrata auta. Izvukli su je tek kad su u potpunosti ugasili vatru", izjavio je jedan od susjeda za Fox News. Naime, na poprište udesa stigli su vatrogasci, koji su jedva oslobodili Anne iz uništenog vozila.

Koliko je nesreća bila teška svjedoči činjenica da je na poprištu pune ruke posla imalo čak 60 vatrogasaca.

image

Trake upozorenja na mjestu gdje se američka glumica Anne Heche zabila u kuću u Mar Visti u Kaliforniji

CHRIS DELMAS AFP

Podsjetimo, glumica je stekla najveću slavu kada je glumila blizanke Vicky Hudson i Marley Love u sapunici Another World, koja joj je donijela nagradu Daytime Emmy i dvije nagrade Soap Opera Digest.

Linker
16. travanj 2024 19:18