Madonna

 ANGELA WEISS AFP
Nađena bez svijesti

Obitelj je mislila da umire: Madonna se oporavlja od teške bakterijske infekcije

Sad se čini da sve ide na bolje, no kako je rekao član obitelji, situacija je bila toliko ozbiljna da se „obitelj pripremala za najgore”.

Sad se čini da sve ide na bolje, no kako je rekao član obitelji, situacija je bila toliko ozbiljna da se „obitelj pripremala za najgore”.

Madonna se oporavlja od teške zdravstvene krize koja je počela u subotu kad je kraljica popa pronađena u nesvjesnom stanju te hitno prebačena u jednu njujoršku bolnicu gdje je bila intubirana i smještena u jedinicu intenzivne skrbi. U međuvremenu je, kako piše Page Six, ekstubirana, što bi značilo da je mogla spontano disati te premještena s intenzivne u normalnu bolničku sobu, a uz nju je ostala kći Lourdes Leon. U bolnici su je posjetili i sinovi, 22-godišnji Rocco Ritchie kojeg ima s redateljem Guyem Ritchiem i 17-godišnji David Banda kojeg je posvojila.

Sad se čini da sve ide na bolje, no kako je član obitelji rekao za Daily Mail, situacija je bila toliko ozbiljna da se „obitelj pripremala za najgore”. Dodao je kako je šokantni kolaps zapravo bio alarm za Madonnu koja vjeruje da je „neuništiva” i često samu sebe gura preko krajnjih granica, posebno u periodu priprema za turneju.

image

Novi Madonnini nastupi su odgođeni, datumi se još ne znaju

FREDY BUILES AFP

Madonnin dugogodišnji menadžer Guy Oseary objavio je na Instagramu da je glazbenica „razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do nekoliko dana boravka na intenzivnoj njezi”. Pojasnio je kako se očekuje da će se Madonna potpuno oporaviti, iako je „još uvijek pod medicinskom skrbi”. No, zbog novonastalog stanja prisiljeni su odgoditi sve poslovne obveze, pa i najavljenu turneju koja je trebala početi 15. srpnja u Vancouveru, napisao je Oseary obećavši Madonninim obožavateljima da će uskoro objaviti nove datume koncerata.

Kako je otkrio izvor blizak produkciji, 64-godišnja Madonna je „naporno vježbala” za svoju dugoočekivanu Celebration Tour tjednima prije ove zdravstvene krize te je radila i po 12 sati dnevno. Na probama je bila vrlo sretna i posvećena te joj je odluka o otkazivanju turneje, na kojoj su planirana čak 84 koncerta, vrlo teško pala, navodi drugi izvor. Već mjesecima megazvijezda najavljuje početak turneje, a posljednju je objavu stavila 20. lipnja uz potpis „Zatišje pred oluju...” Tada još nije ni slutila kako bi ta oluja mogla izgledati.

Linker
03. svibanj 2024 13:22