Hrvatski reprezentativac

Obiteljska idila u Milanu: Mario Pašalić snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom i sinom

Pašalić i njegova supruga Marija poprilično su samozatajan par, rijetko se pojavljuju u javnosti zajedno, a svoju intimu trude se čuvati podalje od očiju znatiželjnika. U vezi su bili od 2014. godine, a vjenčali su se u lipnju 2019. godine na Čiovu.

Mario Pašalić, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Atalante iz Bergama, snimljen je u rijetkom zajedničkom izlasku sa suprugom Marijom i njihovim 2-godišnjim sinom Lukom. Sretna obitelj snimljena je u šetnji na ulicama Milana, a unatoč tome što su uočili paparazze kako ih fotografiraju, osmijehe nisu skidali s lica.

Oboje su bili u ležernim kombinacijama, Mario je na sebi imao bež hlače i jaknu ispod koje je nosio običnu bijelu majicu, dok je njegova supruga bila u crnim hlačama i crnom kaputu. Veselog dječaka koji je na svijet stigao u veljači 2022. godine u naručju je nosio ponosan otac, dok je Marija hodala uz njih gurajući dječja kolica.

image

Veselog dječaka koji je na svijet stigao u veljači 2022. godine u naručju je nosio ponosan otac, dok je Marija hodala uz njih gurajući dječja kolica

MIMMO CARRIERO/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA

Inače, Pašalić i njegova supruga poprilično su samozatajan par, rijetko se pojavljuju u javnosti zajedno, a svoju intimu trude se čuvati podalje od očiju znatiželjnika. Marija i Mario u vezi su bili od 2014. godine, a vjenčali su se u lipnju 2019. godine na Čiovu, nakon čega su svadbeno slavlje organizirali na velikom jedrenjaku nasred mora, a pred oltar su stali iste večeri kada je to učinio i Španjolac Sergio Ramos sa svojom Pilar Rubio. Goste su na vjenčanju zabavljali Marko Škugor i Jure Brkljača, a među uzvanicima bili su i brojni bivši Pašalićevi suigrači među kojima su i Tonći Mujan, Zvonimir Milić, Mihovil Klapan...

Zanimljivo je da Maria i Mariju veže i isti datum rođenja. Naime, oboje su rođeni 9. veljače, a samo šest dana iza njihovih rođendana na svijet je 2022. godine stigao i njihov Luka koji je uz mamu Mariju Marijev najvatreniji navijač s tribina. Svoju karijeru Pašalić je započeo u lokalnom klubu NK GOŠK Kaštel Gomilica, potom je prešao u Hajduk, a trenutačno igra za Atlantu i s obitelji živi nedaleko od Milana.

Koliko mu je važna podrška obitelji otkrio je i tijekom svjetskog nogometnog prvenstva u Dohi. "Supruga mi je stigla u Dohu sa sinčićem i primiti sina u naručje nakon pobjede nad Brazilom – nema riječi kojima bih opisao taj osjećaj. Ta je najveća utakmica u mojoj karijeri", izjavio je tada nogometaš.

Linker
25. travanj 2024 12:22