najsretniji dan

Objavljene fotke: Kći najbogatije Hrvatice izgledala je poput princeze na svom vjenčanju

Kći najbogatije Hrvatice Slavice Radić i njen novopečeni suprug na slavlje su pozvali članove obitelji, ali i slavne prijatelje.

Proteklog vikenda Petra Ecclestone udala se za svog izabranika Sama Palmera, a njihovo vjenčanje opisano je kao "mala romantična ceremonija" u njenom 1,5 milijardi kuna vrijednom doma u londonskom Chelseaju.

Kći najbogatije Hrvatice Slavice Radić i njen novopečeni suprug na slavlje su pozvali članove obitelji, ali i slavne prijatelje.

Oni su se najprije okupljali u pomno uređenom dvorištu Petrine vile, najveće u elitnim četvrtima Kensington i Chelsea. Nakon što su mladenci izrekli svoje zavjete i poljubili se, okupljeno mnoštvo zapljeskalo im je.

Petra je nakon ceremonije na društvenim mrežama objavila fotografije, a kako se moglo vidjeti, izabrala je bijelu vjenčanicu sirena-kroja uz koju je nosila veo.

Vjenčanje se održalo u 18 sati po našem vremenu, a jedan od uzvanika otkrio je da su Petrina djeca iz prvog braka prisustvovala samom obredu, ali i zabavi koja se nakon toga održala.

Petra je skrivala mjesto održavanja svadbe, do zadnjeg trena nije ga znao ni njen otac Bernie Ecclestone, jer se bojala da bi njen bivši suprug James Stunt mogao sabotirati njen veliki dan.

Linker
20. travanj 2024 00:51