POPUT FENIKSA

Objavljeno kako je Goran Bare nakon što je otkazao koncert zbog zdravstvenih problema

Karizmatični vinkovački glazbenik Goran Bare na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila nastupa 27. kolovoza.

Na našoj sceni ne postoji roker čija je biografija usporediva s karizmatičnim Goranom Bareom. Svega nekoliko dana uoči svog 57. rođendana, koji je proslavio 16. kolovoza, frontmen kultnog sastava Majke objavio je da zbog zdravstvenih teškoća mora otkazati svoj šibenski nastup na tvrđavi sv. Mihovila u sklopu projekta ‘GLASNO s Tvrđave.

No, na radost svojih brojnih fanova Bare se kao i mnogo puta dosad oporavio od svih nedaća koje su ga njegovom putu pratile, a sad je definitivno potvrđen novi datum koncerta, koji će se na jednoj od najatraktivnijih pozornica na otvorenom održati u subotu 27. kolovoza.

Pogledajte video

"Iz benda nam je potvrđeno da se pjevač Goran Bare osjeća dobro i stabilno te da je spreman za šibenski nastup", poručuju organizatori.

Svaki koncert ovog neponovljivog i karizmatičnog umjetnika je posebno iskustvo razmjene iskrenih emocija i žestoke energije benda i njegove publike, a Baretov nastup na festivalu ‘A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave‘ smatra se jednim od vrhunaca glazbenog ljeta 2022. na Jadranu.

Linker
23. travanj 2024 21:06