NOVA TV
Burno ispadanje

Obožavatelji razočarani ispadanjem Petre Kurtele i Damira Horvatinčića: Jesu li trebali ostati?

Dijelu gledatelja "Plesa sa zvijezdama" nije se svidjelo što omiljeni par više neće nastupati, tvrde da su bili bolji od ostalih i nisu zaslužili oproštaj od showa.

Dijelu gledatelja "Plesa sa zvijezdama" nije se svidjelo što omiljeni par više neće nastupati, tvrde da su bili bolji od ostalih i nisu zaslužili oproštaj od showa.

Zahtjevan paso doble Petre Kurtele i Damira Horvatinčića jako se svidio gledateljima, no par je ipak u subotu ispao iz šeste epizode showa "Ples sa zvijezdama". Jednostavno su se našli među parovima s manjim brojem osvojenih bodova premda su se jako potrudili, mislili su na svaki detalj, pa i na to da ples izveli uz taktove skladbe ‘‘Smooth Criminal‘‘ u efektnoj izvedbi 2Cellos.

Čini se da nisu imali sreće, poput Maje Drobnjaković i njezinog mentora, Marka Mrkića, koji su ostali u emisiji. Pokazalo se da je Petrine i Damirove glasače nadglasala "sljedba" para Ane Zaninović i Marija Ožbolta: brojčano nadjačani, nisu ih mogli spasiti od ispadanja.

image
NOVA TV

"Ples je emocija i prikaz našeg odnosa. Ne znam, skužili smo se i mislim da nam sad samo može biti bolje‘‘, rekao je Damir na kraju i pri tom malo zasuzio. Gledatelji ne kriju razočaranje na društvenim mrežama. Tvrde da su Petra i Damir bili bolji od ostalih i nisu zaslužili ispadanje.

"Želim zahvaliti svima i Novoj TV jer ne znam u kojem bi svemiru mogla vježbati i plesati svaki dan s ovakvim profesionalcem, to je privilegija. Zbog toga mi je najteže jer sutra ne idemo na probu", diplomatski je izjavila zagrebačka glumica, trudeći se sakriti razočaranje i pokoju suzu.

Evo kojim su ih riječima razočarani fanovi ispratili iz emisije. Nekima se nije svidjelo što je publika mogla glasovati i pomrsiti im planove. "Ideja s ovim ocjenama od publike je bezvezna jer su svi pobrali 8 i 9, tak da je zapravo prevagu odnio žiri. Gradonačelnik je zbog svog držanja predaleko dogurao, a Petra je cijelo vrijeme neka dobra konstanta", smatra gledatelj. Drugi je dodao da je šteta što su ispali jer su "baš bili dobri". Ukratko, zajednički nazivnik svih komentara svodi se na to Petra Kurtela i Damir Horvatinčić, po njima "uopće nisu trebali ispasti".

Linker
26. travanj 2024 07:23