Cole Tucker, Vanessa Hudgens

 SHUTTERSTOCK
predivne vijesti

Od ljubavi preko Zooma do vjenčanja: Vanessa Hudgens udala se u Meksiku!

Glumica i pjevačica Vanessa Hudgens, koja se proslavila ulogom Gabrielle u filmskom serijalu High School Musical, i igrač bejzbola Cole Tucker izmijenili su bračne zavjete u gradu Tulum u Meksiku.

Glumica i pjevačica Vanessa Hudgens, koja se proslavila ulogom Gabrielle u filmskom serijalu High School Musical, i igrač bejzbola Cole Tucker izmijenili su bračne zavjete u gradu Tulum u Meksiku.

Nakon deset mjeseci zaruka američka glumica i pjevačica Vanessa Hudgens, koja se proslavila ulogom Gabrielle u filmskom serijalu High School Musical, i igrač bejzbola Cole Tucker izmijenili su bračne zavjete u gradu Tulum u Meksiku. Odmah nakon vjenčanja na X-u (bivšem Twitteru) objavljena je fotografija 34-godišnje glumice u vjenčanici i njezinog sedam godina mlađeg novopečenog supruga.

Prije nešto više od mjesec dana poznata glumica imala je djevojačku zabavu, koju je organizirala njezina vjenčana kuma, glumica - Sarah Hyland, zvijezda serije "Moderna obitelj". Zabava je bila u Aspenu, a tema je bila poprilično bizarna - posljednji ispraćaj. Djevojke su na nesvakidašnju zabavu stigle u crnini ispratile mladenkine bezbrižne djevojačke dane. Na odabir dress codea utjecala je i "Noć vještica" koja je uslijedila samo nekoliko dana nakon djevojačke. Hudgens je nosila vintage vjenčanicu s vjenčićem od zvjezdica koji joj je krasio kosu i rukavice od tila.

Vanessa i Cole upoznali su se na pomalo neobičan način. Naime, tijekom 2020. godine usred pandemije koronavirusa, oboje su preko Zooma sudjelovali na grupnoj meditaciji, a vezu su potvrdili u studenom iste godine. Hudgens je za Today Show izjavila da je odmah znala da je Cole onaj pravi.

Zaručili su se tri godine nakon što su započeli vezu, a glumica je rekla za magazin People u ožujku otkrila da ju je prosidba skroz iznenadila. "Razgovarali smo o braku, ali nisam očekivala da će se dogoditi tako brzo. Stvarno me iznenadio, plakala sam kad me zaprosio", rekla je. Zaruke su potvrdili objavom na Instagramu 9. veljače. "Da zaručili smo se i ne možemo biti sretniji", napisali su tada.

Linker
27. travanj 2024 03:19