WILL PERFORM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
U RITMU MUZIKE

Odlično raspoložena trudnica: Serena Williams pleše za bebu

Bivša tenisačica obožava plesati, a kako to radi kada ima poveći trudnički trbuščić, pokazala je u videu koji je objavila na svom Instagramu.

Bivša tenisačica obožava plesati, a kako to radi kada ima poveći trudnički trbuščić, pokazala je u videu koji je objavila na svom Instagramu.

Bivša tensika zvijezda Serena Williams, uvijek je govorila da joj je najdraža tjelovježba ples, a od njega ne odustaje ni u visokoj trudnoći. Doduše nema tu divljih pokreta već malo mrdanja kukovima za koje tvrdi da su zdravi za njezinu bebu. A kako izgleda njezino njihanje na pjesmu od Beyonce može se vidjeti na njezinom Instagram profilu. Bivša teniska zvijezda, sa suprugom Alexisom Ohanianom, suvlasnikom Reddita, a termin je, po svemu sudeći, uskoro. Par ima kćer Alexis Olympiju koja će u rujnu proslaviti šesti rođendan, a tada bi mogla dobiti brata ili sestru. Roditelji su malenoj otvorili i Instagram profil, gdje se može vidjeti da kao i mama voli glazbu i ples, a prati je skoro 700 tisuća fanova.

“Puno plešem jer plesati mogu bilo gdje. Ples je zabavan način da počnete vježbati umjesto da odete u teretanu i 30 minuta skačete po traci za trčanje. Stvarno uživam u tome‘‘, rekla je svojedobno osvajačica 23 Grand Slama koja sada u potpunosti uživa u svojoj obitelji. S veseljem očekuje prinovu, iako joj prvi porod sigurno nije ostao u najboljem sjećanju. Morala je dva tjedna prije termina na hitni carski rez jer su bebi slabili otkucaji srca. Nakon poroda je dobila plućnu emboliju, zbog čega je šest tjedana provela u bolnici, prikovana za krevet. A potom je, kako je priznala, patila i od postporođajne depresije. Ukratko, iskustvo za ne ponoviti. Ali unatoč zdravstvenim tegobama i majčinstvu nastavila je igrati tenis sve do rujna 2022. kada se definitivno oprostila od teniskih terena.

image

Sa Alexisom Ohaniananom u braku je šest godina

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
image

S kćerkicom Olympijom početkom srpnja na tečaju talijanske kuhinje

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

‘‘Za mene sportska mirovina nikada nije bila opcija. Volim tenis, volim se natjecati, volim i šušur oko velikih natjecanja tu zabavnu stranu našeg sporta koju mnogi kolege baš i ne vole. Teško mi se oprostiti od tenisa, ali vrijeme je za neke druge poslovne i životne avanture, a jedna od njih je i proširenje obitelji‘‘, kazala je tada tenisačica i svoje planove ostvarila.

Linker
27. travanj 2024 08:20