Margot Robbie

 SPLASH/PROFIMEDIA
Zlatni globusi

Oduševila kao "Barbie": Margot Robbie u ružičastom i s nakitom vrijednim 3 milijuna dolara

Australska glumica ne prestaje oduševljavati svojim modnim odabirima inspiriranim najpoznatijom lutkom na svijetu koju je utjelovila u filmu "Barbie".

Australska glumica ne prestaje oduševljavati svojim modnim odabirima inspiriranim najpoznatijom lutkom na svijetu koju je utjelovila u filmu "Barbie".

Dodjelom Zlatnih globusa otvorena je još jedna sezona dodjela holivudskih nagrada, a u Los Angelesu tom su se prigodom okupile brojne zvijezde. Jedna od njih koja je bila u utrci za Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu ili komediji je i zvijezda filma "Barbie" Margot Robbie koja je još jednom oduševila rekreirajući izdanje najpoznatije lutke na svijetu i filmske junakinje koju je utjelovila u ljetnom kino hitu. Australska glumica na dodjelu je stigla u ružičastoj haljini iza koje stoji najcjenjenije ime čuvene talijanske škole mode, Giorgio Armani.

image

Australska glumica na dodjelu je stigla u ružičastoj haljini iza koje stoji najcjenjenije ime čuvene talijanske škole mode Giorgio Armani

MICHAEL TRAN/AFP

Armani je za 33-godišnju glumicu kreirao haljinu sa šljokicama V izreza koja je u potpunosti inspirirana izgledom lutke Barbie ‘SuperStar‘ iz 1977. godine i odlično uklopljena ružičastim tilom iz Armanijeve luksuzne linije Privé koji je Margot nosila oko ruku. Cijelo izdanje upotpunila je i ružičastom clutch torbicom i ružičastim štiklama, a na crveni tepih stigla je u društvu supruga, filmskog producenta Toma Ackerleya.

image

Na crveni tepih stigla je u društvu supruga, filmskog producenta Toma Ackerleya

AMY SUSSMAN/GETTY IMAGES VIA AFP

"Jednostavno sam se probudila i pomislila da bi ovo mogao biti odgovarajući outfit za dodjelu", izjavila je glumica za Variety odgovarajući na pitanja o svom upečatljivom izdanju. Kosu je za ovu prigodu ostavila raspuštenom kako bi do izražaja došao i nakit američke dizajnerice Lorraine Schwartz vrijedan tri milijuna dolara među kojim su se isticale 30-karatne dijamantne naušnice i 3-karatni prsten s prirodnim živopisnim ružičastim dijamantima.

Svjetlucavi detalji i šljokice ponovno su bili nezaobilazni pa su ih u svoje kreacije uklopile i brojne druge poznate dame. Heidi Klum blistala je u crvenoj haljini sa svjetlucavim korzetom i dubokim prorezom. Izgled je upotpunila crvenim Louboutinkama i nakitom Lorraine Schwartz. Taylor Swift odjenula je Gucci haljinu sa zelenim šljokicama, Natalie Portman nosila je Dior Haute Couture haljinu s bijelim i srebrnim šljokicama, Emma Stone blistala je u nježnoj kreaciji Louis Vuitton, dok je Julia Garner oduševila u srebrnoj Gucci haljini sa šljokicama - neizostavnim modnim trendom čija popularnost ne jenjava.

image

Heidi Klum blistala je u crvenoj haljini sa svjetlucavim korzetom i dubokim prorezom

MICHAEL TRAN AFP
image

Taylor Swift odjenula je Gucci haljinu sa zelenim šljokicama

MICHAEL TRAN AFP
image

Natalie Portman nosila je Dior Haute Couture haljinu s bijelim i srebrnim šljokicama

MICHAEL TRAN AFP
image

Emma Stone blistala je u nježnoj kreaciji Louis Vuitton

MICHAEL TRAN AFP
image

Julia Garner oduševila u srebrnoj Gucci haljini sa šljokicama

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP

Linker
27. travanj 2024 05:35