Prekinula šutnju

Odvjetnica Johnnyja Deppa priznala da i dalje razmjenjuju poruke

Nije otkrila jesu li ljubavnici, ali je priznala da razmjenjuju poruke i pričaju telefonski, prenosi joj sve što mu se događa, pa i to da je nedavno slomio gležanj.

Odvjetnici Johnnyja Deppa u tužbi za klevetu protiv bivše supruge, Amber Heard, trebala je čak godina dana da o intrigantnom suđenju u Virginiji - ispriča ono što smije i želi reći. Jer žena - zmaj američke pravne scene, Camille Vasquez, navodna djevojka holivudske zvijezde, ni jednom riječju nije potvrdila da su njih dvoje u vezi. U razgovoru za magazin People priznala je tek to da su ostali u kontaktu. I smjesta dodala, kako s kolegama iz pravnog tima zaduženog za postupak protiv Amber Heard, uključujući kolegu Benjamina Chewa koji je tada također bio s njom u sudnici, još uvijek "često" šalju poruke Deppu.

image

S Johnnyjem Deppom u sudnici

SHAWN THEW/AFP/PROFIMEDIA

"Posljednji put sam razgovarala s njim telefonski prije nekoliko mjeseci, ali si često šaljemo poruke. Postoji grupa nas koja šalje mu poruke s njim e-mailove, čestitali smo mu na uspjehu koji je imao u posljednjih godinu dana. Bliži mu se veliki rođendan, 9. lipnja proslavit će slavi 60. rođendan, pa sam sigurna da će slaviti s imobiliziranom nogom jer je, kao što ste vidjeli, zadobio je ozljedu gležnja, sumnja se na prijelom," ispričala je dobro upućena odvjetnica.

Glumac je doista nakon premijere filma "Jeanne du Barry" u Cannesu imao nezgodu s gležnjem: zbog prijeloma i dužeg oporavka odgodio je američku turneju sa svojim bandom "The Hollywood Vampires" čiji su članovi, osim Deppa, Joe Perry iz Aerosmitha te Alice Cooper.

image

S odvjetničkim timom na Deppovom koncertu

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Pažljivo važući riječi, Camille Vasquez rekla je da se odvjetnički tim koji je prije godinu dana pobijedio u 50 milijuna dolara vrijednom pravnom sporu, prozvao "Crni biser", po jedrenjaku Jack Sparrowa, Deppovog lika iz "Pirata s Kariba". Tako im se još uvijek zove grupa u kojoj s glumcem razmjenjuju poruke.

"Tako sam ponosna na posao koji smo obavili. Bio je to velik tim sa sjajnim suradnicima koji su radili u sjeni. Još uvijek smo na okupu".

Kad se povela riječ o nagodbi što su je Amber Heard i njezin bivši postigli u prosincu 2022., kada je zvijezda filmova "Aqaman" Deppu na kraju isplatila milijun dolara, a on će ih darovati u dobrotvorne svrhe, odvjetnica je rekla:"Gospođica Heard je platila gospodinu Deppu, a ne obrnuto. Želim da to bude vrlo jasno. Presuda stoji. Uvijek će stajati. Slučaj je zaključen i ne možemo biti sretniji zbog njega nego što jesmo. Ponavljam, za nas je najvažnija presuda."

image

Ratnički detalj, ‘bokser‘ koji se koristi u uličnoj tuči

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Privlačnoj crnki o čijem se zagrljaju s glumcem u sudnici tijekom suđenja Amber Heard pisalo diljem svijeta, a da o njezinom "tajnom" dolasku na njegov koncert u Las Vegas u studenom prošle godine i ne govorimo (tada su, čini se, bili zajedno i poslije nastupa), život se jako promijenio. Unaprijeđena je u partnericu u uglednoj odvjetničkoj tvrtki Brown Rudnick, gdje je bila angažirana zastupati Deppa. Trenutno radi na slučajevima NBA košarkaša, Richauna Holmesa te latino pop zvijezde Glorije Trevi. U veljači ove godine dobila je medijski praćen slučaj zvijezde serije Yellowstone, Q‘orianke Kilcher. Radilo se o pokušaju obaranja prijašnje presude o isplati odštete zbog ozljede vrata o ramena na ranijem snimanju, a kako je počela glumiti u seriji prije nego joj je isplaćeno 96.838 dolara odštete, umalo je ostala bez novca. Spasila ju je Camille Vasquez - koju je NBC News angažirao kao pravnu analitičarku i komentatoricu.

image

Pravna komentatorica NBC-ja

NBC/PLANET/PROFIMEDIA

Na upit hoće li o suđenju u Virginiji napisati knjigu, rekla je: "Razmišljali smo o tome. Moj kolega Ben i ja šalili smo se da bismo trebali je napisati zajedno. Osjećam da je moja priča napola napisana jer imam još puno posla. Iako je to suđenje bilo značajno, prava priča o meni tek se treba ispisati. Pa ipak, već imam zgodan naslov na umu", zaključila je u šali.

Linker
25. travanj 2024 02:02