Zvjezdana ekipa

Okupalo ih je: Oskarovka Emma Thompson i dizajnerica Diane von Fürstenberg pokisnule u Rovinju

Još jedna zvjezdana ekipa stigla je u Hrvatsku, ali, za razliku od Beckhamovih, ova se nije zabavljala na sunčanim plažama juga.

Promjena vremena zatekla je holivudsku ekipu koja boravi na jahti vrijednoj 200 milijuna dolara. No to ih, čini se, nije spriječilo u dobroj zabavi. Barem ako je suditi po Instagram objavi modne dizajnerice Diane von Fürstenberg koja je u ponedjeljak objavila kišnu galeriju iz Rovinja.

Uz slavnu dizajnericu na jahti boravi i dvostruka oskarovka Emma Thompson, radijski voditelj i biznismen Bruce Bozzi, televizijska novinarka Diane Sawyer, filmski producent Jason Blum te glumica Candice Bergen. Bozzi se još prije dva dana zajedničkom fotografijom pohvalio kako uživaju u zajedničkom ručku uz more, a ako je suditi po praznim tanjurima zvijezde su bile i više nego zadovoljne posluženim. Međutim, sunčana idila bila je kratkog vijeka jer ih je već u ponedjeljak ulovilo nevrijeme koje je poharalo Istarsko područje o čemu svjedoči i dizajneričina galerija fotografija koja započinje njezinim pokislim licem u krupnom planu.

image

Bruce Bozzi, Diane Sawyer, Emma Thompson, Dinae von Fürstenerberg, Jason Blum, Candice Bergen u Rovinju

INSTAGRAM

Ipak, ekipu to nije spriječilo u dobroj zabavi pa je tako Thompson u kabanici spremno pozirala na potopljenoj i praznoj ulici, a usput je i mazila psića koji se skrivao u rukama vlasnika. U isto vrijeme čini se da je biznismena Bozzija fascinirala oluja na moru pa je na Instagram storyjima podijelio snimku valova kojoj je dodao pozadinski zvuk Chopinova Nocturna, a klasična je glazba pojačala dojam snimke. Osim toga, po njegovim se objavama vidi da uživaju u aktivnom odmoru istražujući obalu te planinareći, a kako najavljuju iduća im je postaja Venecija.

Linker
23. travanj 2024 21:06