PROFIMEDIA
Njena strana priče

Olivia Wilde nastavlja bitku: ‘Jasonovo ponašanje bilo je nečuveno, nepotrebno i agresivno‘

Iako se činilo da su pronašli zajednički jezik, prema novim sudskim dokumentima čini se da su daleko od toga.

Iako se činilo da su pronašli zajednički jezik, prema novim sudskim dokumentima čini se da su daleko od toga.

Jason Sudeikis i Olivia Wilde nastavljaju svoju pravnu bitku oko djece. Iako se činilo da su našli zajednički jezik nakon što su nedavno snimljeni u zagrljaju na ulicama Los Angelesa, ispada kao da je to bio samo predah u mučnoj borbi oko skrbništva za njihovo dvoje djece. U novoj rundi pravni tim Olivije Wilde podnio je zahtjev za alimentaciju jer, kako tvrdi redateljica i glumica, ima mnoge troškove za djecu Daisy (6) i Otisa (8), stoji u dokumentima koje donosi magazin The Blast.

image

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

U podnesku kojim s obraća direktno sudu Wilde tvrdi da njen bivši zaručnik uopće ne plaća nikakav iznos za njihovu djecu. "Trenutačno ne plaća alimentaciju za djecu, unatoč mojim zahtjevima putem odvjetnika da se dogovorimo o privremenom iznosu uzdržavanja kako bismo izbjegli daljnje parnice o toj stvari", stoji u podnesku. "Dok smo Jason i ja dijelili određene troškove za djecu, kao što je njihova školarina, ja sam snosila 100 posto troškova za brigu o djeci kada su sa mnom, uključujući, ali ne ograničavajući se na njihovu hranu, odjeću, čuvanje, izvannastavne aktivnosti i troškove prijevoza", dodala je.

Izvor koji je blizak Sudeikisu kazao je za People da podnesak ne prikazuje pravo stanje stvari i odnosa među roditeljima."Olivia i Jason su troškove dijelili jednako i pravedno kroz njihovu vezu, uključujući i sve vezano uz njihovu djecu. Jason je preuzeo na sebe pokretanje postupka na prvom mjestu, kako bi se osigurala pravilna skrb oba roditelja o djeci, temeljem odluke suda o tome što je pravedno u budućim financijama", kazao je izvor. Wilde pak tvrdi da traži "nalog koji se odnosi na uzdržavanje djece kako bih mogla adekvatno osigurati našu djecu u skladu s Jasonovim životnim standardom". Osim toga Olivia traži da bivši partner doprinese i njenim troškovima odvjetnika i računovođe.

image

Par vodi pravnu bitku oko skrbništva nad dvoje djece

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

"Ne samo zbog toga što je on u znatno superiornoj poziciji od mene, nego zato što je većina tih troškova koje sam platila, proizašlo zbog nečuvenog, nepotrebnog i agresivnog ponašanja Jasona i njegovog odvjetnika", tvrdi Wilde uz zahtjev da joj se troškovi pokriju retroaktivno. "Nedvojbeno je da on zarađuje znatno više od Olivije i da ima bolji financijski status. Jason dijeli jednaku odgovornost s Olivijom za uzdržavanje njihove djece, no Olivia je snosila lavovski dio troškova za njihovu djecu otkad je pokrenuta ova akcija", stoji u podnesku. To je u Kaliforniji uobičajena praksa, ako jedan od bivših partnera zarađuje znatno više od drugog.

Linker
26. travanj 2024 11:35