DA NE POVJERUJEŠ

On ima svoj dan?! Pogodite gdje se službeno slavi Dan Machine Gun Kellyja

Američki reper toliko je popularan da je gradonačelnik 13. kolovoz proglasio danom sjećanja na njega.

Nevjerojatno, ali apsolutno istinito: američki reper Machine Gun Kelly (32) odlukom gradskog vijeća Clevelanda koju je potpisao gradonačelnik Justin Bibb dobio je svoj dan u gradu u kojem je odrastao, a koji će se svake godine odsad službeno obilježavati 13. kolovoza.

Colson Baker, poznatiji po umjetničkom imenu Machine Gun Kelly, rođen je 22. travnja 1990. u Houstonu u Teksasu u disfunkcionalnoj obitelji američkog misionara. S roditeljima se u ranom djetinjstvu često selio: živjeli su u Egiptu, Njemačkoj, Chicagu, Denveru i Clevelandu, a majka je novu obitelj pronašla kad je njezin sin bio devetogodišnjak.

image

Machine Gun Kelly je trenutačno na turneji Mainstream Sellout Tour

JENNIE BOOK/SHUTTERSTOCK

Njegov otac je to teško podnio, pao je u depresiju i prestao raditi, a brigu o njemu preuzela je tetka.

Kako god, teški dani djetinjstva i odrastanja poslužili su mu kao vječito nadahnuće za buntovničke tekstove njegovih pjesama, a osim glazbom bavi se i glumom, pa njegova filmografija dosad već broji osamnaest naslova.

A 13. kolovoza proglašen je njegovim danom u Clevelandu jer je toga dana na rasprodanom stadionu FirstEnergy pred pedeset tisuća gledatelja započeo američki dio svoje turneje Mainstream Sellout Tour.

"Nisam mogao ni sanjati da na svijetu postoji osoba koja Cleveland voli strastveno poput mene. A to je upravo Machine Gun Kelly", izjavio je na svečanosti 35-godišnji gradonačelnik Justin Bibb.

Linker
23. travanj 2024 22:12