Lily Collins

 ANGELA WEISS AFP
DRAMA NA ODMORU

Opljačkana ‘Emily‘: Dok se ona opuštala, drski lopovi joj ukrali dijamantni zaručnički prsten

Dijamant na prstenu Lily Collins ima oblik ruže i okružen je zlatnom trakom koja omogućuje da se kroz dijamant vid. U dizajniranju prstena sudjelovao je i glumičin suprug Charlie McDowell.

Dijamant na prstenu Lily Collins ima oblik ruže i okružen je zlatnom trakom koja omogućuje da se kroz dijamant vid. U dizajniranju prstena sudjelovao je i glumičin suprug Charlie McDowell.

Glumica Lily Collins je opljačkana, drski su joj lopovi ukrali najdraže predmete – dijamantni zaručnički prsten, vjenčani prsten i drugi nakit, vrijedan najmanje 10.000 dolara. Sve se dogodilo tijekom vikenda dok je 34-godišnja Lily uživala u spa ponudi hotela u West Hollywoodu, a ni najbolji opuštajući tretmani nisu joj uspjeli umanjiti stres kad je otkrila da je opljačkana, objavio je TMZ. Dužnosnici šerifovog ureda u okrugu Los Angeles pokrenuli su istragu, a koliko je dosad poznato, nema znakova nasilnog ulaska na mjesto na kojem je nakit bio. Policajci pregledavaju snimke sigurnosnih kamera i traže druge informacije koje bi dovele do uhićenja lopova.

Lily Collins, kći slavnog britanskog glazbenika Phila Collinsa, najpoznatija je po ulozi u seriji „Emily u Parizu”. U rujnu 2021. stupila je u brak s tri godine starijim Charliejem McDowellom, na bajkovitom vjenčanju održanom u ekskluzivnom resortu Dutton Hot Springs u Coloradu. Charlie je redatelj i također je dijete poznatih roditelja, glumaca Malcolma McDowella i Mary Steenburgen.

Par se godinu dana ranije zaručio, nakon što su hodali oko godinu i pol, a za tu se priliku mlađi McDowell posebno potrudio. Zaručnički prsten je, naime, jedinstven, jer je zaljubljeni Charlie sudjelovao u njegovom dizajniranju, no prsten je uglavnom djelo draguljarke Irene Neuwirth. Dijamant na prstenu ima oblik ruže i okružen je zlatnom trakom koja omogućuje da se kroz dijamant vid. „Hvala ti što si napravila najljepši prsten koji sam ikad vidio”, zahvalio je McDowell na Instagramu Irene, a njegova buduća mladenka dodala je: „Hvala ti od srca na najljepšem, savršenom prstenu. Oduzima dah.”

Nakon što je sretno prihvatila Charliejevu prosidbu, Lily je i pratiteljima na Instagramu pokazala jedinstveni prsten. „Cijeli život sam čekala na tebe i jedva čekam da provedemo život zajedno...”, napisala je u objavi u rujnu 2020. godine. Sada je ostala bez tog savršenstva i može se samo nadati da će policija uspješno riješiti slučaj. Ranije je procijenjeno da središnji kamen prstena ima između dva i tri karata, a sličan prsten, ali s opalom, Irene Neuwirth prodaje za 9230 dolara. Koliko god vrijedan prsten bio, Lily je najvažnija njegova emotivna vrijednost koju nije moguće nadomjestiti.

Linker
27. travanj 2024 07:38