Jennifer Lopez u siječnju ove godine, na reviji  Elie Saab Haute Couture, u Parizu

 ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK
PLANIRA TURNEJU

Oproštaj od glazbe: Jennifer Lopez najavila da će joj novi album biti i posljednji

Izlazak prvog studijskog albuma nakon pauze od deset godina popratila je najavom da je pripremila glazbu kolekcionarske vrijednosti i da bi to, što se nje tiče, moglo biti to.

Izlazak prvog studijskog albuma nakon pauze od deset godina popratila je najavom da je pripremila glazbu kolekcionarske vrijednosti i da bi to, što se nje tiče, moglo biti to.

Kada je Jennifer Lopez uoči velikog dana, objave studijskog albuma "This Is Me Now" u petak, 16. veljače, izjavila da bi mogao biti posljednji, fanovi su u prvi mah pomislili da nisu dobro razumjeli. Riječ je o njenom prvom nosaču zvuka unazad deset godina - album "A.K.A." objavljen je u lipnju 2014. godine – stoga je obožavateljima teško i pomisliti na to da J. Lo više neće snimati studijske albume.

U razgovoru za Entertainment Tonight glumica i pjevačica izjavila je kako osjeća da je novi, deveti studijski album u kojem progovara o vezi i braku s Benom Affleckom, kraj jedne ere i početak nečeg novog.

"Napravili smo hrpu različitih naslovnica albuma. Pokušavamo raditi stvari koje su vrlo posebne za fanove u kolekcionarskom smislu, stvari koje mogu imati uvijek i zauvijek. Istina je da ne znam ni hoću li ikada snimiti još jedan album nakon ovoga", rekla je Jennifer Lopez.

image

Jennifer Lopez 2019. na koncertu u Miamiju

JLN PHOTOGRAPHY/SHUTTERSTOCK

Zvijezda poznata po perfekcionizmu pojasnila je da već dvanaest godina nije bila na turneji i ako bi se okrenula isključivo glumi, od snimanja albuma oprostila bi se kako dolikuje, turnejom. Autorica hita "Jenny from the Block" i "On The Floor" smatra da je njen novi nosač zvuka dobro prilagođen iskustvu uživo. Razgovarajući s voditeljem Zaneom Loweom na Apple Musicu 1, pojasnila je da je stalno govorila svom timu da će te pjesme oživjeti na pozornici i da zato moraju biti dovoljno snažne.

"Govorila sam im da moramo dublje kopati. I oni su to razumjeli i dali su mi to što mi je trebalo. Zato stvarno želim turneju", rekla je.

Premda je kroz društvene medije provlačila ideju o albumu koji će glazbeno oslikati kao ženu kakva je danas, a tematski će se odnositi na to što osjeća u braku, obuhvatiti ljubav prema Benu Afflecku (čak i kad je mrgud u javnosti), malo tko zna što možemo očekivati od njezinog novog nosača zvuka, devetog u karijeri. Kroz medije je provlačila i to da ju je snimanje albuma "pojelo" jer se na rad u studiju, kao i uvijek, bacila svim srcem.

Voditelj razgovora s J. Lo za Entertainment Tonight nije bio siguran da li ju je dobro čuo dok je pričala o tome da bi joj studijski album "This Is Me Now" mogao biti posljednji, pa ju je za svaki slučaj još jednom upitao misli li prestati snimati nosače zvuka? Odgovorila je da to što će mu sad reći, ne prenese njenom menadžeru, Bennyju Medini.

"Nemojte mu reći da pomišljam na to. Ovo bi mogao biti moj posljednji album. Osjećam se kao da je to kraj svojevrsne ere za mene i početak nove, tako da iako nikada ne bih rekla nikad, trenutno se osjećam kao da sam stvarno uložila srce i dušu u ovo. Jako sam uzbuđena ali mi je, definitivno, album puno oduzeo," zaključila je glazbenica i glumica.

Linker
27. travanj 2024 04:41