SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Odmor i posao

Oskarovac Brendan Fraser s djevojkom odmara na Ischiji

Glumac koji je za ulogu u filmu "Kit" ove godine dobio Oscara, sretan je s novom ljubavi i neopterećen planovima za budućnost.

Glumac koji je za ulogu u filmu "Kit" ove godine dobio Oscara, sretan je s novom ljubavi i neopterećen planovima za budućnost.

Proteklih godinu dana glumac Brendan Fraser proživljava poslovnu i privatnu renesansu. Karijera mu se nakon godina zastoja vratila na velika vrata, a i privatno je pronašao sreću. Za ulogu u filmu ‘‘Kit‘‘ u kojem igra morbidno pretilog učitelja koji pokušava obnoviti odnos sa svojom kćeri tinejdžericom, dobio je 24 nagrade među kojima su Oscar i SAG Award. Od početka prošle godine u vezi je s vizažisticom Jeanne Moore s kojom je na crvenom tepihu debitirao na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji, a sada je s njom na Ischiji gdje je spojio ugodno s korisnim. Tamo je naime, bio gost na Global Film & Music Festivalu gdje su domaćini odali počast njegovom radu i filantropiji, održao je predavanje, a dobitnik je i novoustanovljene festivalske nagrade Inspiration Talk. nakon festivalskih obaveza, sa svojom dragom produžio je boravak na pitoresknom otočiću pokraj Napulja i uživao u morskim čarima i gastronomiji juga Italije.

image
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

A na pitanje koji su mu planovi nakon ovako velikog uspjeha, simpatični glumac koji se proslavio ulogama u filmskom serijalu "Mumija" i "George iz džungle", kratko je odgovorio- ‘‘Nemam ništa u planu - trenutno sam stvarno izbirljiv.‘‘

Zahvaljujući nevjerojatnom povratku među filmske zvijezde, Brandon Fraser čest je gost brojnih događanja i festivala i vjerojatno nije pohodio toliko crvenih tepiha u cijelom životu koliko u proteklih godinu dana od kada je ‘‘Kit‘‘ krenuo u distribuciju i festivalski život. No unatoč brojnim nagradama za ulogu u filmu, glumac je ostao skroman i s obje noge na zemlji.

‘‘Prije 20-25 godina, ne zam što bih napravio s tolikom pažnjom. Bilo bi mi previše i prerano. Sada kada imam 54 godine, osjećam se udobnije, kvalificiranije, samouvjerenije. I osjećam se sretnijim zbog onih koji dolaze, oni kao što sam i ja", kazao je glumac nakon dodjele jedne od nagrada koju je dobio za povratničku ulogu. O ljubavnom životu nikada nije previše govorio pa tako nije komentirao ni novu vezu s vizažisticom koja mu je vratila osmijeh na lice.

Linker
26. travanj 2024 08:37