Hollywood u Istri

Oskarovac Eddie Redmayne stigao u Labin i "izazvao kaos" na glavnom trgu

U Istri se već nekoliko dana snima britanska serija ‘Šakalov dan‘. Najviše zanimanja izazvao je Eddie Redmayne kojeg mnogi pamte po filmu ‘Teorija svega‘ gdje je utjelovio slavnog fizičara Stephena Hawkinga i dobio prestižni zlatni kipić

Filmski klasik ‘‘Operacija Šakal‘‘ iz 1973. snimljen po istoimenom slavnom romanu Fredericka Forsytha, ovih dana će dobiti svojevrstan remake u seriji s oskarovcem Eddiejem Redmayneom u glavnoj ulozi. Autori serije odlučili su dio ovog uzbudljivog serijala snimati u Hrvatskoj, točnije u Rapcu i Labinu.Filmska ekipa trenutačno se nalazi u Labinu gdje su paparazzi uhvatili Eddieja Redmaynea kako snima scene na glavnom gradskom trgu.

image
GORAN SEBELIC CROPIX

U sceni koju su snimali Eddie se na setu automobilom zaletio u štandove, porušio ih i izazvao paniku među prodavačima. Naravno,radi se samo o sceni koju ćemo krajem iduće godine gledati na malim ekranima. A kako tvrde iz produkcije, nova verzija držat će se originalne priče, ali će zaroniti malo dublje u suvremenu geopolitičku priču obojenu kriminalom, dok će vječna utrka ‘mačke i miša‘ postat još žešća, s više oktana i strasti. Uz Eddieja Redmaynea, u seriji će glumiti i Ursula Corberó koja se proslavila ulogom pljačkašice Tokio u gledanoj Netflixovoj seriji ‘‘Casa de papel‘‘.

image

Šakalov dan u Labinu se snima do 10 studenog

GORAN SEBELIC CROPIX
image

Filmski kaos na glavnom gradskom trgu

GORAN SEBELIC CROPIX

Upornu agenticu Biancu koja ne posustaje u lovu na Šakala igrat će Lashana Lynch, glumica poznata po ulogama u Bondovom filmu ‘Nema vremena za umiranje‘‘ i Marvelovom ‘‘Doktor Strange u multiverzumu ludila‘‘.

Zasad još nije poznat datum kada bi serija mogla stići na male ekrane, točnije na streaming servise.

Linker
12. travanj 2024 10:06