Michelle Yeoh

 CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
Najslađa uloga

Oskarovka Michelle Yeoh otkrila predivnu vijest: "Ne mogu vam opisati tu radost"

Prvog dana nove 2024. godine, prošlogodišnja dobitnica Oscara pohvalila se viješću kako su njen posinak Nicolas Todt i supruga Darina dobili sina.

Prvog dana nove 2024. godine, prošlogodišnja dobitnica Oscara pohvalila se viješću kako su njen posinak Nicolas Todt i supruga Darina dobili sina.

Godina u koju smo tek zakoračili nije mogla započeti bolje prošlogodišnjoj dobitnici Oscara, Michelle Yeoh. Nedavno se pohvalila kako je dobila najslađu "ulogu" dosad, a dodijelili su joj je posinak Nicolas Todt i njegova supruga Darina. Ukratko, par je dobio prvo dijete, dječačića Maximea, stoga su velika glumica i njezin suprug Jean Todt postali baka i djed. Zvijezda filmova "Everything Everywhere All At Once" te "Tiger and dragon", već je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju malenog stopala i minijaturnih nožnih prstića svog unučića.

"Malo čudo prvog dana 2024. tako smo istinski blagoslovljeni ... Ne mogu vam opisati koliko sam sretna zbog ovog posebnog klupka sreće i radosti", napisala je u objavi.

Dodala je i fotografiju sa svojim suprugom, njegovim sinom Nicolasom i snahom Darinom, uz riječi:"Hvala dragi Nicolas i Darina što su nas učinili najsretnijim i najponosnijim bakama i djedovima !! Dobrodošao mali Maxime".

Kako sada izgleda njena svakodnevica i kako se vidi u novom životnom poglavlju, ispričala je na nedavnoj premijeri svog novog projekta, Netflixove serije "The Brothers Sun". Ukratko, još se privikava na titulu bake, a rekla je i to da će pokušati unuka zvati imenom umjesto da mu tepa.

"Želim da zna svoje ime. Inače će odrasti misleći da mu ime ono kojim ga zovemo od milja. Zapamtite, ako djetetu kažete ne, vjerojatno misleći da moje ime sigurno mora biti ‘Ne‘. Svaki put kad me netko vidi, govorit će mi: ‘Ne, ne‘", izjavila je za People.

Za očekivati je, stoga, da maleni neće često čuti negaciju iz usta svoje bake. Uostalom, glumica je priznala kako stoje stvari po tom pitanju.

"Sigurno će biti razmažen", potvrdila je filmska zvijezda čiji je suprug, nekadašnji šef momčadi Formule 1 Scuderia Ferrari i bivši predsjednik FIA-e, čekao 6992 dana, da ju oženi. Kako je otkrio bivši član Ferrarijevog tima, Felipe Massa, upoznali su se u lipnju 2004., u Šangaju.

image

Sa suprugom Jeanom Todtom, čiji joj je sin iz prvog braka podario unučića

VITCHI MARCO/ABACA/SHUTTERSTOCK

Ubrzo su uslijedile zaruke, među najdužim u zabavljačkoj industriji, a nakon njih čak dva vjenčanja. Prvo su organizirali ljetos u Ženevi u najužem krugu, a drugo nekoliko mjeseci kasnije, u prosincu 2023., u njenom rodnom gradu Ipohu, u Maleziji: priredili su ležeran pir u tamošnjem restoranu. Nemaju zajedničku djecu, no glumica je njegovog sina, kojeg je dobio u bivšem braku, prihvatila kao vlastitog. Nema sumnje kako će dobitnica Oscara održati riječ koju je u šali dala na crvenom tepihu i razmaziti unuka.

Linker
27. travanj 2024 09:42