jako zaljubljeni

Osmjesi sve govore: Marka Pecotića i Silviju Dvornik oštri komentari više ne diraju

Iako ih je javnost osudila zbog afere, zbog čega su se na neko vrijeme povukli s društvenih mreža, Peco i njegova nova djevojka odlučili su da se neće skrivati.

Splitski glazbenik Marko Pecotić Peco i njegova nova djevojka Silvia Dvornik sve se češće pojavljuju zajedno u javnosti otkada je Peco priznao da ostavlja svoju suprugu Irenu zbog druge žene. Iako nije odmah priznao da je riječ o njegovoj kolegici iz benda, dan nakon javnog priznanja, rekao je da se zaljubio u Silviju.

Peco i Silvija pojavili su se vidno sretni i dobro raspoloženi u poznatoj splitskoj pizzeriji Bokamorra u sklopu predblagdanskog IZIPIZI druženja, gdje su razgledali brojne novitete francuskog brenda sunčanih naočala.

Za ovu prigodu Silvia je isfurala nepogrešive crne komade - jaknu i kratke hlače popularnog štepanog materijala, dolčevitu bez rukava i visoke čizme. Sunčane naočale sa žutim staklima bile su odličan detalj jer su malo razbile crninu. Peco ovoga puta nije bio modno usklađen sa Silvijom, već je nosio kontrastni kraljevsko plavi pulover, traperice i plavu šiltericu.

image

Marko Pecotić i Silvia Dvornik

JOHN PAVLISH

Prije nekoliko dana friški par viđen je na trajektu iz Splita za Brač, a kako se može vidjeti na portalu Dalmacija danas, ona je prebacila svoju ruku preko njegova ramena.

Peco je nakon 17 godina braka ostavio suprugu, a sve je prije nekoliko tjedana priznao za portal Slobodna Dalmacija.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", rekao je tada glazbenik.

Nakon što je javnost osudila njega i Silviju zbog afere te stala na stranu njegove bivše supruge Irene, Peco i Silvija nestali su s društvenih mreža, no ubrzo su se vratili i svima pokazali da ih kritike više ne diraju.

IZIPIZI eventu prisustvovali su i dizajnerica Anamarija Asanović, Fani Čapalija, glazbenica Domenica Žuvela i ostali.

image

Anamarija Asanović

JOHN PAVLISH
image

Antonio Asanović

JOHN PAVLISH
image

Barbara Kurtović

JOHN PAVLISH
image

Domenica Žuvela

JOHN PAVLISH
image

Fani Čapalija

JOHN PAVLISH
image

Jelena Kalinić i Tina Kasalo

JOHN PAVLISH
image

Marija ČAmber

JOHN PAVLISH
image

Neda Makjanić Kunić i Barbara Kurtović

JOHN PAVLISH
image

Prosper Filipović

JOHN PAVLISH
image

Vedrana Ilić

JOHN PAVLISH
image

IZIPIZI predblagdansko druženje

JOHN PAVLISH
Linker
19. travanj 2024 16:36