RIGOROZNI REŽIM

Osobni trener otkrio kako Victoria Beckham održava liniju: ‘‘Njezino vježbanje nije za svakoga‘‘

Sve o napornim treninzima i navikama slavne pjevačice iz prve je ruke podijelio njezin instruktor Bobby Rich.

Ljudi već godinama pokušavaju saznati apsolutno sve o Victoriji Beckham - od tajni iz njezina odnosa sa suprugom Davidom, modnih ili beauty savjeta pa sve do uređenja njihovog luksuznog doma u Londonu. No zahvaljujući nedavno objavljenom dokumentarcu ‘‘Beckham‘‘, popularnost slavne dizajnerice samo je još više porasla.

Jedno od najčešće postavljenih pitanja na Googleu odnosi se na Victorijine fitness navike, a kako zapravo izgleda njezin trening i svakodnevna rutina vježbanja iz prve je ruke za Vogue odlučio otkriti njezin osobni trener Bobby Rich.

‘‘Redovito treniramo s utezima, već sigurno četiri ili pet godina. To je užasno zahtjevno, koliko psihički, toliko i fizički. Naime, Victoria treninge doživljava kao pranje zubi, to je nešto što želi i mora učiniti. To joj je svojevrsna priprema za dan‘‘, rekao je Rich koji je dodao kako joj se često na napornim treninzima pridruži i David.

image

Na treninzima joj se često zna pridružiti i David

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

‘‘Njezin trening definitivno nije za svakoga. Uglavnom se sastoji od 30 minuta vježbi za ruke, najčešće koristimo utege, pa 30 minuta vježbi za donji dio tijela, a sve završava serijom plankova‘‘, objasnio je Victorijin trener.

Linker
20. travanj 2024 19:39