sudski epilog

Osuđen jedan od otmičara pasa Lady Gage, zločin mu je prisjeo

Peteročlana banda početkom prošle godine otela je Gagine francuske buldoge Kojija, Miss Asiiju i Gustava te teško ranila njezinog zaposlenika zbog čega im se sada sudi, ali to nije velika utjeha šetaču pasa kojeg pjevačica nije vratila na posao

Prije godinu i pol dana pop diva Lady Gaga bila je žrtva neviđenog zločina. Dok je u Rimu snimala film ‘‘Gucci‘‘, u Los Angelesu oteli su njezina tri buldoga i teško ranili njezinog zaposlenika koji ih je šetao Sunset Boulevardom. Petoro otmičara, članovi lokalne bande ubrzo su otkriveni, a jedan od njih, 20-godišnji Jaylin White jučer je osuđen na četiri godine zatvora.

Sudilo mu se zbog pokušaja ubojstva i sudjelovanje u zavjeri, no optužba je preinačena u pljačku drugog stupnja. Na sudu je bio i Ryan Ficher, Gagin šetač pasa koji je u svom emotivnom obraćanju rekao: "Ostavili ste me da iskrvarim i izdahnem. Skoro sam umro te noći.”

image

Spašavanje kujice Miss Azija koja je uspjela uteći otmičarima

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Fischer je opisao svoju tešku ozljedu uzrokovanu metkom koji mu je probio gornji desni torzo zbog čega su mu liječnici morali ukloniti dio pluća. Rekao je da i dalje pati od problema s disanjem i kretanjem, a ostao je i bez egzistencije.

“Izgubio sam sav novac. U velikim sam dugovima na kreditnoj kartici i postao sam ovisan o dobroti i donacijama stranaca, prijatelja i obitelji samo da bih preživio‘‘.

Također je rekao da nije vidio Gagine pse gotovo godinu dana i da bi volio saznati zašto je to tako. "Nedostaju mi svaki dan. Oni su bili cijeli moj život", rekao je.

image

Lady Gaga više ne odvaja od svojih ljubimaca

SPLASH NEWS/SPLASH/PROFIMEDIA

Slavna pjevačica nije komentirala ovu osudu, jer su njezini ljubimci Koji, Miss Asia i Gustavo sada na sigurnom, ali ostaje pitanje zašto nesretnog Fichera nije vratila na posao, a nakon otmice ga je javno nazvala herojem koji je životom branio njezina tri psića. Pjevačica je trenutno na turneji, a psi su naravno s njom.

Linker
14. travanj 2024 04:11