Vratila se

Osvetnički bikini i osmijeh Olivije Wilde na prvoj fotki nakon prekida s Harryjem

Ima stav žene koja jedva da se sjeća kako joj se zvao bivši, provodi se s prijateljicom i super izgleda.

Poslije kojekakvih napisa na društvenim mrežama o tome je li imalo smisla upuštati se u vezu s nestalnim britanskim glazbenikom i zvijezdom nekadašnjeg boy benda One Direction Harryjem Stylesom, ali i upita kako joj je nakon prekida s pop zvijezdom, redateljica i glumica Olivia Wilde vratila se na Instagram.

Zbog ljubavne boli, redateljica se povukla u svoja četiri zida kako bi se pribrala i promislila o tome kako dalje. Njen retreat, srećom, nije dugo trajao: vratila se puna energije, sa stavom žene koja se, eto jedva sjeća imena bivšeg. Najbolje od svega je fotografija kojom se vratila na društvene mreže: prikazuje besprijekorno tijelo u "osvetničkom" bikiniju.

Kao da onome čijeg se imena jedva sjeća, želi poručiti neka (tužno) gleda što je izgubio, jer je to sve što mu preostaje. Uz nju je njezina dobra prijateljica i poslovna partnerica Babs Burchfield, američka poduzetnica i aktivistkinja.

Smiju se dok se izležavaju u visećoj mreži, a Wilde ostavlja dojam da je više nego dobro i da (opet) uživa u životu. Redateljica filma "Ne brini, draga" dodala je sažetu objavu: "Najbolje". Pauza koju je uzeo njen bivši i koja je, kako je rečeno, bila "prijateljska odluka", očito joj godi.

Linker
24. travanj 2024 18:25