NOVI DETALJI

Otkriven uzrok smrti Anne Heche

Gotovo dva tjedna nakon smrtonosne prometne nesreće Anne Heche u Los Angelesu, službenici su utvrdili uzrok smrti glumice.

Mrtvozornici su utvrdili uzrok smrti Anne Heche. Američka glumica umrla je od udisanja dima i toplinskih ozljeda koje je zadobila u automobilskoj nesreći 5. kolovoza, stoji u zapisima Okružnog odjela za medicinsku forenziku u Los Angelesu. Prema mrtvozorničkom uredu, druga stvar koja je pridonijela njenoj smrti je prijelom prsne kosti.

Iako je njena smrt proglašena nesretnim slučajem, u zapisima se kao datum njene smrti navodi 11. kolovoza.

Naime, 12. kolovoza njena obitelj je potvrdila medijima da je Anne zakonski proglašena mrtvom, iako je njezino srce nastavilo kucati pomoću aparata za održavanje na životu u skladu s kalifornijskim zakonom kako bi Zaklada OneLegacy imala dovoljno vremena da pronađe primatelje koji bi odgovarali organima koje ona želi donirati.

Dva dana kasnije, Heche je skinuta s uređaja za održavanje života nakon što su identificirani primatelji organa, potvrdio je njezin glasnogovornik.

image

Anne Heche

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Heche je preminula samo tjedan dana nakon što se s Mini Cooperom zabila u kuću u Los Angelesu. Naime, vozilo se kretalo velikom brzinom prije sudara te se zapalilo se i zaustavilo unutar kuće.

image

Automobilska nesreća Anne Heche

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIM BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIM

Nakon njezine smrti, 20-godišnji sin Homer Laffoon, kojeg je dobila s bivšim suprugom Coleyem Laffoonom, rekao je da svi osjećaju ogroman gubitak i tugu.

"Želim vjerovati da je moja majka sad prešla u vječnu slobodu", poručio je Homer te zahvalio obožavateljima na podršci u teškim trenucima.

"Zahvalan sam na vašoj ljubavi, kao i na podršci mog tate, Coleya i moje maćehe Alexi koji su i dalje moja stijena u ovim teškim trenucima", zaključio je.

Linker
14. travanj 2024 19:42