Ulovljena

Otkriveno gdje je bila Jennifer Garner dok se Ben Affleck drugi put ženio s J.Lo

Nije poznato je li bila pozvana na vjenčanje bivšeg supruga, s kojim ima troje djece, no ove fotografije jasno pokazuju da na svadbi nije bila.

Dok je njen bivši suprug Ben Affleck ponovno izgovarao sudbonosno da njenoj imenjakinji Jennifer Lopez, Jennifer Garner razgledavala je snižene artikle u dućanu Sam‘s Club u Zapadnoj Virginiji.

Bilo je to u subotu nešto prije 16 sati, taman u vrijeme kad se u Affleckovom domu u Georgiji zahuktavala svadbena svečanost.

image

Jennifer Garner

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Oni koji su se zatekli u dućanu u isto vrijeme kad i Garner ispričali su da je razgledavala ponudu na policama u društvu dvojice muškaraca, koji su izgledali poput njenog oca i dečka, biznismena Johna Millera.

Nije poznato je li bila pozvana na vjenčanje bivšeg supruga, s kojim ima troje djece, no ove fotografije jasno pokazuju da na svadbi nije bila. Ona i Affleck bili su u braku od 2005. do 2018. godine.

image

Jennifer Garner

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Upoznali su se na snimanju Pearl Harbora 2000. godine, a Affleck je kasnije rekao da se prvi put zaljubio u nju dvije godine kasnije na snimanju Daredevila. U to vrijeme ona je bila udana za Scotta Foleya, a on se nekoliko mjeseci kasnije zaručio s J.Lo.

Vezu su Garner i Affleck konačno realizirali 2003. godine, kad se ona razvela, a on razvrgnuo zaruke. Fotografi su ih snimili prvi put u listopadu 2004. godine, a zaručili su se svega nekoliko mjeseci kasnije. Vjenčali su se u lipnju 2005. godine, te im se prva kći Violet rodila u prosincu 2015. godine.

Linker
19. travanj 2024 22:59