Pronašla sreću

Ovako je Fani Stipković iznenadila objavom o trudnoći: ‘Stiže naš najveći blagoslov!‘

Hrvatska novinarka i manekenka pronašla je sreću sa španjolskim nogometašem s kojim živi u Meksiku, a sada su objavili da očekuju novog člana obitelji.

Televizijska novinarka Fani Stipković objavila je na Instagramu video kojim je obznanila pratiteljima vijesti o prinovi. Bivša manekenka i njezin partner, legenda madridskog Reala Fernando Hierro, očekuju dijete. "Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo anđele", napisala je Fani ispod videa na kojem par, modno usklađen u točkastom uzorku i romantičnom izdanju, izmjenjuje zagrljaje.

Fani Stipković vezu sa s Fernandom neko vrijeme je skrivala, a nakon što je u Španjolskoj ostvarila uspješnu karijeru, početkom ove godine s partnerom se preselila u Meksiko. Naime, Hierro je postao sportski direktor nogometnog kluba Chivas, što je bio razlog njihova preseljenja, a prošlog proljeća su se i zaručili. Danas menadžer, a nekada nogometaš i kapetan madridskog kluba Real Madrid s našom novinarkom je prvi puta viđen 2021. godine. Bivšeg nogometaša upoznala Fani je upoznala na intervjuu koji je s njim imala prije četiri godine. Za Fernarda je ovo treće dijete, nakon Claudije i Alvara, djece koje ima iz prijašnjih veza.

image

Fernando Hierra i Fani Stipković

PRESS

"Upoznala smo se na utakmici, kad sam radila televizijsku reportažu sa sudionicima i organizatorima. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provedemo mnogo vremena zajedno dok se nismo dobro upoznali. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Najviše razmišlja o potrebama drugih, pa često zaboravi na sebe", kazala je u razgovoru za španjolski Vanitatis.

Linker
19. travanj 2024 09:23